Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025

Νέος Κόσμος: Κλεμμένο από το Μιλάνο το αυτοκίνητο των εκτελεστών

Όσο περνούν οι ώρες οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο προσπαθούν να φτάσουν στους δράστες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του OPEN, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του 44χρονου είχε κλαπεί από το Μιλάνο. Οι δράστες, μάλιστα, που εκτέλεσαν κατά γράμμα το συμβόλαιο θανάτου ήταν επαγγελματίες – εκτελεστές και φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ο κύκλος του Βαγγέλη Ζαμπούνη. Του ανθρώπου που έχει πλέον τον τίτλο «το πιο ακριβό συμβόλαιο θανάτου» στην Αθήνα.

Το Ανθρωποκτονιών προσπαθεί να αξιοποιήσει τα στοιχεία που συνέλεξε από το σημείο της εκτέλεσης. Παράλληλα, τα ευρήματα από τις κάμερες ασφαλείας είναι ένα σημαντικό «όπλο» στα χέρια των Αρχών καθώς γίνεται προσπάθεια να βρεθεί έστω μια λάθος κίνηση της ομάδας των τεσσάρων που θα προδώσει τα στοιχεία τους.

Φυσικά, θα κληθούν για καταθέσεις άνθρωποι τόσο από το περιβάλλον του Ζαμπούνη όσο και άτομα που γνωρίζουν πράγματα και γεγονότα της αθηναϊκής νύχτας ώστε να δώσουν μια πληρέστερη εικόνα για το αν το θύμα είχε «ανοιχτές» έχθρες.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή