Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός οδηγός νταλίκας έπειτα από τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας
Η Τροχαία και η Πυροσβεστική διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος

Μοιραστείτε το
Ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης (17/04) προς Μεγάλη Παρασκευή, στο 140ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, όταν νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανεφλέγη, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 63χρονου οδηγού.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η καρότσα του οχήματος τυλίχθηκε στις φλόγες. Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από την Αταλάντη με 4 οχήματα και 8 άνδρες, η οποία επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς.
Παράλληλα, η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Τραγάνας προς Λαμία, λόγω των σοβαρών κυκλοφοριακών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν.
Η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) δόθηκε στη διάθεση των εγκλωβισμένων οδηγών, ώστε να απεγκλωβιστούν από το σημείο, από τις 00:45 τα ξημερώματα.
Ο οδηγός του οχήματος, βουλγαρικής καταγωγής, τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο μετά εξέπνευσε. Τόσο ο τράκτορας όσο και η καρότσα του οχήματος καταστράφηκαν ολοσχερώς από την πυρκαγιά.
Η Τροχαία και η Πυροσβεστική διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.