Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025

Κυψέλη: Αιφνίδιοι οι θάνατοι των δυο ηλικιωμένων – Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Αιφνίδιος ήταν ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι τους δεν βρέθηκε παραβιασμένο καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν έλειπε τίποτα από το εσωτερικό του. Οι ηλικιωμένοι έφυγαν από τη ζωή εξαιτίας παθολογικής αιτίας όπως τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα ήταν κοντά 90 χρονών και βρέθηκαν νεκροί σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Συγκεκριμένα η μια σορός βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο και η άλλη στο μπάνιο.

Οι γείτονες ήταν αυτοί που κάλεσαν την αστυνομία καθώς η μυρωδιά από το διαμέρισμα ήταν ανυπόφοροι και όταν άνοιξε η πόρτα οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε αναζητήσει συγγενικό του πρόσωπό πριν μερικές ημέρες καθώς τηλεφωνούσε στο σπίτι αλλά δεν απαντούσε κανένας.

Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή