Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Πολυχρονόπουλος, δείχνει το δωμάτιο στο οποίο μένει όλες αυτές τις μέρες που η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη και η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. «Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με πίστεψε και με πιστεύουν ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που έρχεται εδώ αυτή την στιγμή. Μου δίνει ελπίδα ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει ”Ο Άλλος Άνθρωπος”», λέει.
Ο Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος του Κ. Πολυχρονόπουλου δήλωσε: «Είναι λυτρωτική η εισαγγελική παρέμβαση, γιατί θα πάψουμε να μιλάμε για φαντάσματα και κουκούλες και μαρτυρίες». «Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Και η μητέρα που στα 80 της καλείται να δίνει εξηγήσεις για εγκληματική οργάνωση» πρόσθεσε ο κ. Αλεξανδρής.
Έπαιρνε τα βρεφικά είδη από τις δωρεές και τα πουλούσε σε μίνι μάρκετ Πακιστανών
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τα δύο συγγενικά του πρόσωπα, την ώρα που οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές καθώς και τη δράση του σε στοιχηματικές εταιρείες.
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και συνέργεια σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Παράλληλα, πρώην εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» προχώρησαν σε νέες αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.
Έστελνε απόρους σε μαγαζιά Πακιστανών για να αγοράσουν βρεφικό γάλα με έκπτωση
Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έστελνε απόρους να αγοράζουν βρεφικά είδη από πακιστανικά μαγαζιά με έκπτωση και όχι δωρεάν. Όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα το T-live, o «Άλλος Άνθρωπος» έπαιρνε τα βρεφικά είδη από τις δωρεές και τα πουλούσε σε μίνι μάρκετ Πακιστανών. Έτσι, ο Πολυχρονόπουλος έστελνε απόρους σε αυτά τα μαγαζιά για να αγοράσουν τα βρεφικά είδη με έκπτωση που τους προσέφερε εκείνος.
Μάλιστα, σύμφωνα με το T-live μητέρα τριών παιδιών που δεν είχε χρήματα για να αγοράσει βρεφικό γάλα για τα παιδιά της, ζήτησε βοήθεια από τον «Άλλο Άνθρωπο» και εκείνος την έστειλε σε μαγαζί ενός Μπαγκλεντασιανού.
«Θα το παίρνεις 15 ευρώ αντί για 23 ευρώ», της είπε.