Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ηλίας Μαμαλάκης: Στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο ισχίο ο μάγειρας – Προετοίμασε γεύματα στους ασθενείς

«Το πόσο χαρήκαμε όλοι δεν λέγεται», ανέφερε ο μάγειρας

Μοιραστείτε το

Μία ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με τον γνωστό μάγειρα να αποκαλύπτει πως νοσηλεύεται από τις 3 Ιανουαρίου, έπειτα από σπάσιμο στο ισχίο του. «Πέρασα και περνάω δύσκολα, αλλά είμαι όλο και καλύτερα», έγραψε ο ίδιος, κάνοντας γνωστό πως μετά από παρότρυνση των επικεφαλής του θεραπευτηρίου, διοργάνωσαν μια μαγειρική εκδήλωση για τους ασθενείς, την οποία και ευχαριστήθηκαν όλοι ανεξαιρέτως.

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

Πιο αναλυτικά, αναφέρει: «Πρώτα απ’ όλα, καλό μήνα! Σας εύχομαι επιτυχίες, υγεία και μπόλικη δουλίτσα. Εγώ, πάλι, είμαι ξάπλα εδώ και καιρό – από τις 3/1/25 – και θα παραμείνω έτσι για άγνωστο διάστημα. Ο λόγος; Ένα σπάσιμο του ισχίου, μετά από μια σειρά ταρζανιές, χωρίς να έχω τα προσόντα του Ταρζάν. Πέρασα και περνάω δύσκολα, αλλά είμαι όλο και καλύτερα. Αυτό, όμως, που συνέβη χθες ήταν κάτι σαν το συννεφάκι της ευτυχίας!», έγραψε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης εξηγώντας από πότε και για ποιον λόγο νοσηλεύεται.

«Οι επικεφαλής του νοσοκομείου μου ζήτησαν να διοργανώσουμε μια μαγειρική εκδήλωση για τους ασθενείς. Μου άρεσε πολύ η ιδέα και αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια παλιά συνταγή του μακαρίτη Μπουλιάνη: τα περίφημα “μπαλάκια του Φανπρίτσιο”. Ο Νικόλας, σεφ του ιδρύματος, βοήθησε πολύ και στήριξε την εκδήλωση. Άσε που είναι λίαν ανατρεπτικός! Μας σερβίρει πρασόπιτα, ρεβύθια υπέροχα, φακές, ψαρόσουπα κ.τ.λ. Να μην τα πολυλογώ, στο κυλικείο της κλινικής μαζεύτηκαν πάνω από 50 αναπηρικά αμαξίδια, επιπλέον των κανονικά καθήμενων. Περάσαμε χάρμα! Κάναμε σχολιασμούς κοινωνικού τύπου, μιλήσαμε για εστιατόρια… Και τα κεφτεδάκια, ζυμωμένα με παρμεζάνα, έγραψαν ιστορία! Είχαμε προβλέψει και για τον Γιαν-Πωλ, και όλοι, μα όλοι, έφαγαν από δύο κεφτεδάκια με τη σάλτσα τους, κοφτό μακαρονάκι και τριμμένο κεφαλοτύρι», συνέχισε ο μάγειρας.

Κλείνοντας την ανάρτησή του, ο Ηλίας Μαλακάκης σημείωσε: «Το πόσο χαρήκαμε όλοι δεν λέγεται! Πήραμε μαζί μας χαρά και θετική ενέργεια. Σήμερα, στους διαδρόμους, όλοι ήθελαν κι άλλη μαγειρική. Σε καλό να μας μπει ο μήνας, και θα τα ξαναπούμε!».

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.