Skip to content
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν οι συλληφθέντες για τη δολοφονία της 41χρονης

Ο 39χρονος και ο 34χρονος που έχουν συλληφθεί κατηγορούμενοι για την δολοφονία της 41χρονης στην Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκαν στον ανακριτή όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, οι δύο συλληφθέντες παραμένουν υπό κράτηση.

 

Στους δύο κατηγορούμενους ως δράστες, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης, ληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το σχέδιο των δραστών

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία της 41χρονης.

Όπως μετέδωσε το MEGA και με βάση όσα φέρεται να έχουν παραδεχθεί οι δύο συλληφθέντες στους αστυνομικούς που τους εξέτασαν, το σχέδιό τους ήταν να σκηνοθετήσουν μία ληστεία σε βάρος του θύματος με σκοπό να της πάρουν τα κλειδιά του πατρικού της και την επόμενη ημέρα να κάνουν διάρρηξη για να πάρουν ένα ποσό, 7 με 8 χιλιάδες ευρώ, που πίστευαν ότι έκρυβε η γυναίκα στο σπίτι.

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο 39χρονος για να έχει άλλοθι πήρε την 41χρονη από το κατάστημα που εργαζόταν για να πάνε μαζί στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά.

Εκεί τους περίμενε ο 34χρονος φίλος του με κουκούλα. Όταν έφτασαν, επιτέθηκε στην 41χρονη, την φίμωσε, της έδεσε τα χέρια και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Μέσα στο σκοτάδι, τον ρόλο του ληστή άρχισε να παίζει και ο 39χρονος αλλάζοντας τη φωνή του.

Ο 34χρονος ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και μετά από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε την 41χρονη και να πάει να τον βοηθήσει.

Όλα δείχνουν ότι η 41χρονη αντιλήφθηκε ότι οι δήθεν ληστές ήταν ο ίδιος ο σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του τον οποίο γνώριζε.

Το σχέδιο απέτυχε και τότε ο 39χρονος φέρεται να αποτελείωσε την γυναίκα με μια μαχαιριά στον λαιμό.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή