Skip to content
Κυριακή, 27 Απριλίου 2025

Δύο συλλήψεις για την άγρια δολοφονία του 42χρονου έξω από μπαρ στη Ραφήνα – Η παρεξήγηση που οδήγησε στο άγριο έγκλημα – Βίντεο από το σημείο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί για την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Την είδηση των συλλήψεων έκανε γνωστή μέσω του Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Οι δύο 24χρονοι συλληφθέντες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός,  ήταν θαμώνες του μπαρ, στο οποίο δολοφόνησαν τον 42χρονο Δημήτρη στη Ραφήνα. Τον χτύπησαν με σιδερογροθιές στο κεφάλι και τον άφησαν νεκρό. Οι αστυνομικοί τώρα ψάχνουν άλλα δύο άτομα.

Τo θύμα του άγριου ξυλοδαρμού στη Ραφήνα

Αυτά είναι τα δύο σενάρια για τον μοιραίο καυγά

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, κάποια στιγμή ο42χρονος μαζί με μία κοπέλα σηκώθηκε και πήγε να χαιρετήσει δύο άλλα γνωστά τους κορίτσια που βρίσκονταν στο μαγαζί. Επέστρεψαν στο τραπέζι τους και έπειτα από λίγη ώρα το θύμα της βάναυσης επίθεσης, κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα του μπαρ που βρίσκεται στο πατάρι. Αυτή φαίνεται ήταν και η στιγμή που ξεκίνησε η διαμάχη με τους δράστες του φονικού, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Ο 42χρονος κοντά στις 02:00 τα ξημερώματα επέστρεψε στην παρέα του που είχε αντιληφθεί το επεισόδιο καθησυχάζοντας τους πως όλα ήταν εντάξει χωρίς να πει κάτι παραπάνω.

Τα σενάρια για τον διαπληκτισμό μέσα στο μαγαζί που κατέληξε στο φονικό είναι τα εξής δύο: Είτε οι δράστες ενόχλησαν κάποια κοπέλα από την παρέα του 42χρονου, είτε καθώς πήγαινε στην τουαλέτα σκούντηξε άθελά του κάποιον από την παρέα των δραστών με αποτέλεσμα εκείνος να του ζητήσει το λόγο. Μισή ώρα αργότερα η παρέα του 38χρονου πλήρωσε τον λογαριασμό για να φύγει, ωστόσο κατά την έξοδο τους, ήρθε αντιμέτωπη με τέσσερα άτομα τα οποία άρχισαν να χτυπούν μανιωδώς τον άτυχο άνδρα, κάτω από τα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων. Οταν οι δράστες της άνανδρης αυτής επίθεσης ξέσπασαν το μένος τους, άφησαν τον 42χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος και έγιναν καπνός.

Το θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ωστόσο δεν άντεξε στα τραύματα του και κατέληξε. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής έχουν στη διάθεση τους αρκετές μαρτυρικές καταθέσεις και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρίσκονται στα ίχνη των δραστών του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Φίλος του 42χρονου έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση κάνει λόγο για τους «μάγκες», που ήθελαν να το παίξουν «άντρες και αρσενικά», και που για το τίποτα χτύπησαν βάναυσα τον 42χρονο.

Πηγή: FacebookΠηγή: Facebook

 

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σημείο

Βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή που η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ φτάνουν στο σημείο. Συγκεκριμένα, στις 2.07 τα ξημερώματα φτάνει ένα περιπολικό στο σημείο όπου ελάχιστα λεπτά πριν ο 42χρονος έπεφτε νεκρός από τα χτυπήματα των δολοφόνων του. Στη συνέχεια διακρίνεται ένας αστυνομικός με φακό να κάνει έρευνα στο σημείο αναζητώντας στοιχεία.

Περίπου στις 2.31 ένα ασθενοφόρο καταφτάνει, παραλαμβάνει τον άνδρα και τον διακομίζει στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός», ωστόσο δεν άντεξε στα τραύματα του και κατέληξε. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής έχουν στη διάθεση τους αρκετές μαρτυρικές καταθέσεις και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρίσκονται στα ίχνη των δραστών του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Ο 42χρονος ήταν κάτοικος Μαραθώνα και σύχναζε στο μπαρ που έγινε η παρεξήγηση με τους δράστες που κατά κάποιες πληροφορίες είναι αλλοδαποί. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και χθες το απόγευμα κλήθηκαν τουλάχιστον 3 άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας για κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είναι γνωστοί στις Αρχές ενώ οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καταθέσεις, αλλά και βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του μπαρ στο οποίο φαίνεται πώς ξεκίνησε ο καβγάς.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή