Skip to content
Σάββατο, 26 Απριλίου 2025

Δικηγόροι Γιάννη Μιχαηλίδη: «Το διακύβευμα της απόφασης, η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής»

Μετά από την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας για την αποφυλάκιση του υπό όρους οι δικηγόροι του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, Θεόδωρος Μαντάς και Γεώργιος Κακαρνιάς δήλωσαν πως «Το διακύβευμα της απόφασης αυτής, η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής».

Όπως τονίζουν οι συνήγοροι υπεράσπισης του επί 67 ημέρες απεργού πείνας, «οι αντοχές του κράτους δικαίου κατέρρευσαν εκκωφαντικά» και συμπληρώνουν πως «η ανθρωπιά και η ευαισθησία απέδρασαν από την ελληνική Δικαιοσύνη».

«Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, θα εξαντλήσουμε σε κάθε επίπεδο τη θεσμική λειτουργία της Δικαιοσύνης με την προσδοκία ότι θα πρυτανεύσει η αναγκαία λογική, αφού για εμάς το διακύβευμα είναι να μην χαθεί η ανθρώπινη ζωή» σημειώνουν και καταλήγουν πως «οι επιλογές που θα κάνουμε υπαγορεύονται από την αναγκαιότητα αυτή».

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή