Skip to content
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025

Διεκόπη για τις 6 Ιουλίου η δίκη της Χρυσής Αυγής

Διεκόπη για τις 6η Ιουλίου η δίκη της Χρυσής Αυγής στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μετά  από αιτήματα για αναστολή εκτέλεσης ποινής που υπέβαλαν τέσσερις κατηγορούμενοι.

Πρόκειται για τους Ιωάννη Λαγό, Ελπιδοφόρο Καλαρίτη, Αναστάσιο Πανταζή και Γεώργιος Σταμπέλος, οι οποίοι ζητούν να αρθεί η κράτησή τους γιατί -όπως υποστηρίζουν- έχουν υποστεί οι ίδιοι ή οι οικογένειες τους- ανεπανόρθωτη βλάβη. Το δικαστήριο, ύστερα από πρόταση της εισαγγελέως η οποία ζήτησε την απόρριψη των αιτημάτων, θα αποφανθεί στην ερχόμενη συνεδρίαση.

Η συνεδρίαση διεκόπη λίγο πριν τις 15:00 λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο κτίριο.

Τότε καλείται να ασχοληθεί και με άλλα δικονομικά ζητήματα, όπως ο αυτεπάγγελτος διορισμός συνηγόρων για κατηγορούμενους, η νομιμοποίηση της πολιτικής αγωγής, αλλά και η εξέταση του αιτήματος Μιχαλολιάκου για την αναβολή της υπόθεσης.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή