Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μπόρις Κλέιμαν: Αρνείται τις κατηγορίες ο ποδοσφαιριστής – Παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και κατοχή ναρκωτικών

Μοιραστείτε το

Ο Μπόρις Κλέιμαν παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, προετοιμάζοντας την απολογία του στον ανακριτή που είναι προγραμματισμένη για τη Μ. Πέμπτη, συνεχίζοντας να λέει πως τίποτα από αυτά που κατήγγειλε η 17χρονη μαθήτρια από το Βέλγιο δεν είναι αλήθεια. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και κατοχή ναρκωτικών, ωστόσο ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος, όπου και αγωνιζόταν, Αχιλλέας Μπέος, έδωσε νέες διαστάσεις στην υπόθεση.

 

Την ίδια στιγμή η ανήλικη από το Βέλγιο, στην κατάθεσή της, αναφέρει αναλυτικά το τι συνέβη τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης και πως άρχισε το περιστατικό που κατέληξε σε ασέλγεια αλλά και σε έναν άγριο καυγά έξω από το μπαρ στο Κολωνάκι. Το κορίτσι έχει καταθέσει μεταξύ άλλων πως ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο VIP του μαγαζιού και κατά τη διάρκεια της νύχτας την κάλεσε εκείνη και άλλα μέλη της παρέας στο τραπέζι τπου. Εκεί άρχισε να κερνάει σφηνάκια ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε χειρονομίες πάνω από τα ρούχα της κοπέλας με την ίδια να αντιδρά και να αποχωρεί. Συνεχίζοντας την κατάθεσή της, ανέφερε πως σε κάποια στιγμή επέστρεψε και στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της, παραμέρισε το εσώρουχό της και ασέλγησε πάνω της. Μάλιστα σημειώνει πως την είχε ρωτήσει την ηλικία της κι εκείνη είχε πει πως είναι 17 ετών.

Αφησε το μωρό στον Βόλο

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Αχιλλέας Μπέος, αποκάλυψε πως έχει ληφθεί DNA από τα δάκτυλα του 33χρονου ποδοσφαιριστή ώστε να φανεί αν όντως έγιναν αυτά που περιέγραψε η 17χρονη μαθήτρια. Ωστόσο ο Δήμαρχος Βόλου αποκάλυψε και μία άλλη διάσταση του θέματος. «Διέλυσε την οικογένειά του. Η γυναίκα του την Κυριακή μετά το παιχνίδι μας είχε κανονίσει να πάει στο Ισραήλ με τα δύο από τα τρία παιδιά της ενώ ο μωρό θα το κρατούσε ο Κλέιμαν. Εκείνος το άφησε σε μπέιμπισίτερ και πήγε στην Αθήνα να τσιλιμπουρδίσει» είπε ο κ. Μπέος συμπληρώνοντας πως η γυναίκα «ψάχνει να βρει πτήση για να επιστρέψει στην πατρίδα της και με το μωρό».

Αγριος καυγάς έξω από το μπαρ

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το όλο περιστατικό αποκαλύφθηκε λόγω του άγριου καυγά που είχαν περίπου στις 6 τα ξημερώματα έξω από το μπαρ η παρέα της Βελγίδας με τον 33χρονο αθλητή. Τότε η 17χρονη αποκάλυψε τι είχε συμβεί με τον ποδοσφαιριστή να προσαγάγεται (όπως και ένας Βέλγος που είχε πάνω του μαχαίρι) ενώ στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως είχε στην κατοχή του και ποσότητα ναρκωτικών.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.