Skip to content
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2025

Απίστευτο περιστατικό στο Μενίδι: Επιβάτης καταγγέλλει ότι ανήλικος πήρε το τιμόνι σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην καταγγελία ότι ανήλικος πήρε το τιμόνι λεωφορείου του ΟΑΣΑ στη γραμμή 749 «Οικισμός Γεννηματά-Σταθμός Προαστιακού» στο Μενίδι έκανε επιβάτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στο βίντεο που καταγράφηκε το βράδυ της Τρίτης στο δρομολόγιο των 21:25 που πέρασε 21:36 από τη στάση στην οποία ανέβηκε η καταγγέλλουσα, αρχικά φαίνεται ένα αγόρι ηλικίας περίπου 12-13 ετών να είναι όρθιο δίπλα στο κάθισμα του οδηγού.

Σε επόμενο βίντεο, όμως, στη θέση του βρίσκεται ο οδηγός του λεωφορείου ενώ ο ανήλικος έχει πάρει τη θέση του.

Όπως είπε η γυναίκα, η ίδια διαπίστωσε ότι το παιδί οδηγούσε όταν «στη διασταύρωση κοντά στο Ίδρυμα Αναπήρων, δεν μπορούσε να στρίψει. Εκεί ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο, τον σήκωσε από τη θέση, έκανε όπισθεν και πήρε μετά τη στροφή.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή