Τετάρτη, 23 Απριλίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αλεξανδρούπολη: Δύο συλλήψεις διακινητών μεταναστών στην Εγνατία Οδό

Μοιραστείτε το

Δύο αλλοδαπούς διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών, συνέλαβαν χθες Πέμπτη 10/08 αστυνομικοί στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης.

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως οδηγός και συνοδηγός και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μετανάστες.

Μάλιστα, αρχικά στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα,οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια σε σήματα στάσης των αστυνομικών ακινητοποίησε το όχημα και τόσο ο ίδιος όσο και ο συνοδηγός συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συνοδηγός-διακινητής, το μεσημέρι της 1ης Αυγούστου, εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και σε σήμα στάσης των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δεν συμμορφώθηκε προκειμένου με αυτό τον τρόπο να αποφύγει τη σύλληψή του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com