Skip to content
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025

Αγρίνιο: Συγκινεί το μήνυμα του 14χρονου που έλαβε τον νεφρό του 18χρονου Γρηγόρη

Ζωή μέσα από το θάνατό του έδωσε ο 18χρονος Γρηγόρης, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Αγρίνιο. Οι γονείς του 18χρονου από το Αγρίνιο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων του γιου τους μετά το θανατηφόρο τροχαίο, μια κίνηση που δείχνει μεγαλείο ψυχής.

 

Ο 14χρονος Άγγελος ήταν αυτός στον οποίο μεταμοσχεύθηκε το ένα νεφρό του Γρηγόρη. Ο Άγγελος έκανε διαρκώς αιμοκαθάρσεις, αφού έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια.

Σε ένα συγκινητικό του μήνυμα το αγόρι ευχαριστεί τους γονείς του Γρηγόρη που όπως λέει του έκαναν δώρο το νεφρό.

Μιλώντας στο MEGA, ο διευθυντής της κλινικής μεταμοσχεύσεων του ΑΠΘ, Γεώργιος Τσουλφάς είπε πως «ένα παιδί 14 ετών θα άπρεπε να ασχολείται με τα μαθήματά του. Έκανε αιμοκάθαρση 3 φορές την εβδομάδα. Τώρα θα αλλάξει η ζωή του». Ο διευθυντής της ΜΕΘ, Χριστόδουλος Ναθαναήλ ανέφερε πως «ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη η κατάσταση και για το προσωπικό της μονάδας και για μένα προσωπικά. Τέσσερις άνθρωποι βελτίωσαν τουλάχιστον το επίπεδο της ζωής τους και ένας τουλάχιστον σώθηκε».

Σημειώνεται πως ο 18χρονος που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα χάρισε ζωή σε 4 συνανθρώπους μας. Κηδεύτηκε το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή