Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κρήτη: "Ξύπνησε" ο μικρός Στέλιος

Κρήτη: "Ξύπνησε" ο μικρός Στέλιος

Ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του 6χρονου αγοριού από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου, το οποίο πριν από λίγες ημέρες και κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία, τραυματίστηκε από όπλο που εκπυρσοκρότησε.

Σύμφωνα με τον εκτελών χρέη διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργο Χαλκιαδάκη που μίλησε στο ekriti.gr, ο μικρός Στέλιος εδώ και δύο ημέρες έχει αποσωληνωθεί και έχει ξυπνήσει. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ Παίδων και ο σχεδιασμός των γιατρών είναι να βγει από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί στη Παιδοχειρουργική. Αυτό, εκτίμησε ο κ. Χαλκιαδάκης, ίσως να γίνει σε δύο ημέρες. 

Ο μικρός έχει επαφή με το περιβάλλον και δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά. Η εξέλιξη αυτή έχει σκορπίσει χαμόγελα στην οικογένεια του 6χρονου που από τις 2 Απριλίου ζούσε με την αγωνία.

Το περιστατικό κατά το οποίο ο 6χρονος τραυματίστηκε με το όπλο είχε σημειωθεί σε συγγενικό σπίτι της οικογένειας στα Ζωνιανά με την Αστυνομία έκτοτε να έχει πάρει σειρά από καταθέσεις, προκειμένου να ρίξει φως σται αίτια της υπόθεση από την οποία κινδύνεψε η ζωή ενός μικρού παιδιού.

Πηγή: www.ekriti.gr