Κηφισιά: 60χρονη εκτιμάται ότι έπεσε θύμα βιασμού – Tι είπε η κόρη της
Μοιραστείτε το
Μια τραγική και μυστηριώδη υπόθεησ καλείται να λύσει η Ελληνική Αστυνομία μετά την καταγγελία μίας 60χρονης. Η γυναίκα ανέφερε ότι «ξύπνησε» γυμνή, πονώντας στα γεννητικά της όργανα και χωρίς να θυμάται τι έγινε!
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής (11.09.2022), όταν η γυναίκα τηλεφώνησε στην κόρη της από κάποιο σημείο της Κηφισιάς.
Η 60χρονη γυναίκα σε κατάσταση σοκ ανέφερε στο παιδί της ότι δεν θυμάται τι έχει γίνει και ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται. Περίπου 20′ λεπτά αργότερα και μετά την καθοδήγηση του παιδιού της η 60χρονη έφτασε στο σπίτι της κόρης της. Εκεί η κόρη είδε τη μητέρα της σε άθλια κατάσταση, ενώ οι τιράντες του φορέματός της ήταν λυμένες με αποτέλεσμα να φαίνεται το επάνω εσώρουχο της.
Σε ερωτήσεις της κόρης της για το τι συνέβη, η 60χρονη ανέφερε ότι πονάει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η κόρη ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, καταθέτοντας την εκτίμηση ότι η μητέρα της έπεσε θύμα βιασμού από κάποιον άγνωστο, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα διαπίστωσε ότι «υπήρξε διείσδυση», η οποία δεν ήταν ομαλή. Η γυναίκα ακόμα είναι ακόμη εξαιρετικά ταραγμένη και αναστατωμένη, ενώ δεν μπορεί να θυμηθεί τι έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής, έτσι ώστε βοηθήσει τις αστυνομικές αρχές στις έρευνές τους.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.