Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός: 7.108 νέα κρούσματα - 93 θάνατοι - 612 οι διασωληνωμένοι

Τα τελευταία στοιχεία για τα κρούσματα κορονοϊού, τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς στη χώρα μας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα κορvνοϊού

Κορωνοϊός: 8.100 νέα κρούσματα - 91 θάνατοι - 597 διασωληνωμένοι

Τα τελευταία στοιχεία για τα κρούσματα κορονοϊού, τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς στη χώρα μας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης.

Νέα κρούσματα κορωνοϊού: Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Τζανάκης: Γιατί λέω «όχι» σε καθολικό lockdown - Θα αυξηθούν οι διασωληνωμένοι τις επόμενες μέρες

Υψηλό αριθμό νεκρών και περισσότερους διασωληνωμένους τις επόμενες ημέρες προβλέπει ο πνευμονολόγος Νίκος Τζανάκης ενώ εκφράζει την αντίθεσή του σε ένα καθολικό lockdown κάνοντας λόγο για "βλαβερές συνέπειες".

Νέα μέτρα: Το καλό και το κακό σενάριο για την περίοδο των γιορτών

Σε τεντωμένο σχοινί, πλέον, βαδίζει η Ελλάδα με την επιδημιολογική κατάσταση του κορωνοϊού στη χώρα να τρομάζει και τα στοιχεία που δίνονται καθημερινά να κάνουν αβέβαιο το άμεσο μέλλον. Ειδικά οι θάνατοι που καταγράφηκαν χθες εκλαμβάνεται από πολλούς ως ένα σήμα κινδύνου.

Κορωνοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 7.335 κρούσματα - 65 θάνατοι - 477 διασωληνωμένοι

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού και τα τελευταία στοιχεία για τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας.

Νέα κρούσματα κορωνοϊού: Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Κορωνοϊός: 3.279 νέα κρούσματα – 38 νεκροί - 351 διασωληνωμένοι

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού και τα τελευταία στοιχεία για τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν, μειώθηκαν οι ημερήσιες μολύνσεις, καθώς και ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών.

Κορωνοϊός: Νέο περιστατικό άρνησης διασωλήνωσης

Νέο περιστατικό άρνησης διασωλήνωσης αποκάλυψε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας- Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, μετά τον θάνατο της αντιεμβολιάστριας στον Ευαγγελισμό.  Όπως είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, πρόκειται για ασθενή με κορωνοϊό που νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Το 91,42% των διασωληνωμένων είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι

Μια νέα πληροφορία είχαν σήμερα 30/8/2021 τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για την πορεία της covid19 το τελευταίο 24ωρο: Εκτός από τον αριθμό των διασωληνωμένων (338 στο σύνολο) ανακοινώθηκε για πρώτη φορά κ

Subscribe to διασωληνωμένοι