Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η ΕΕ ενδέχεται να εγκρίνει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V ως τις αρχές Μαρτίου

Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V ενδέχεται να εγκριθεί για χρήση στην ΕΕ τον Φεβρουάριο με αρχές Μαρτίου, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων RDIF, Κιρίλ Ντμίτριεφ μιλώντας στην εκπομπή «Βέστι» του τηλεοπτικού καναλιού «Ρωσία -1».

Μέρκελ: Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με Ρωσία για το εμβόλιο Sputnik V

Την προοπτική συνεργασίας με τη Ρωσία για την παραγωγή του εμβολίου Sputnik V, άφησε ανοιχτή η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Η κ. Μέρκελ πάντως ξεκαθάρισε πως το εμβόλιο θα λάβει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φαρμάκων (ΕΜΑ).

Κορωνοϊός: Η Ρωσία θα παρασκευάζει 4 εκατομμύρια δόσεις του Sputnik-V μηνιαίως

Περίπου 4 εκατομμύρια δόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V κατά του κορονοϊού θα παράγονται μηνιαίως από τον μήνα Φεβρουάριο, δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Ν. Γκαμαλέι, Αλέξαντρ Γκίντσμπουργκ.

Κορωνοϊός - Ρωσία: Υποβάλλει για έγκριση στην ΕΕ το Sputnik-V

Αίτηση για έγκριση χρήσης του εμβολίου κατά της Covid, «Sputnik-V», στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα υποβάλλει η Ρωσία τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων, Κιρίλ Ντμιτρίεβ.

Η Ρωσία άρχισε να εμβολιάζει τους κοσμοναύτες της με το Sputnik-V

Η Ρωσία ξεκίνησε να εμβολιάζει τους κοσμοναύτες της και το προσωπικό που σχετίζεται μαζί τους στην «Πόλη των Άστρων», μια κλειστή πόλη κοντά στην Μόσχα που φιλοξενεί το διαστημικό πρόγραμμα της χώρας , ανακοίνωσε η Ρωσική Διαστημικής Υπηρεσία (Roskosmos).

Στο 96,2% η αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου Sputnik V

Τα προκαταρκτικά δεδομένα που από τις κλινικές δοκιμές του ρωσικού εμβολίου κατά του κορvνοϊού, ονόματι Sputnik V, δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου ανέρχεται στο 69,3% μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης και στο 96,2% μετά τη δεύτερη δόση, όπως δήλωσε την Πέμπτη ο Ramil Khabriyev, μέλος της ανεξάρτητης επιτροπής παρακολούθησης που εξ

Κορωνοϊός: Το ρωσικό εμβόλιο «Sputnik-V» θα στοιχίζει λιγότερο από 10 δολάρια

Μικρότερη των 10 δολαρίων θα είναι η τιμή του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V κατά του νέου κορωνοϊού καθιστώντας το, το πιο φτηνό από τα υπάρχοντα εμβόλια, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (Russian Direct Investment Fund-RDIF) 

Ρωσία: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με το Sputnik-V

Σε νοσοκομείο στα νότια της Μόσχας εστάλη η πρώτη παρτίδα του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V, που θα χρησιμοποιηθεί για τον εμβολιασμό πολιτών. Από την πλευρά του, το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι οι εμβολιασμοί του τοπικού πληθυσμού ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Κορωνοϊός: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στη Ρωσία με το Sputnik-V

Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V για την καταπολέμηση του κορωνοϊού είναι γεγονός στη Ρωσία, ενώ οι πρώτες παρτίδες έφτασαν σε νοσοκομείο στη Μόσχα.

Μάλιστα το νοσοκομείο ανακοίνωσε πως οι εμβολιασμοί του τοπικού πληθυσμού με το Sputnik-V ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Κορωνοϊός: Γιατροί που εμβολιάσθηκαν με το Sputnik-V νόσησαν μεταξύ της 1ης και 2ης δόσης

Όποιος κάνει το εμβόλιο Sputnik-V μπορεί να μολυνθεί από την Covid-19 κατά την περίοδο που μεσολαβεί μεταξύ της πρώτης και δεύτερης δόσης του εμβολίου, καθώς η ανοσία κατά μέσο όρο δημιουργείται την 21η ημέρα μετά την πρώτη ενέσιμη δόση, ενώ σταθερή ανοσία δημιουργείται τρεις εβδομάδες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Sputnik-V: Η Ουγγαρία μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα της ΕΕ που θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο

Η Ουγγαρία μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V. Η ανακοίνωση ήρθε από το ρωσικό υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου, με την Ουγγαρία να λαμβάνει τα πρώτα δείγματα του εμβολίου.

Κορωνοϊός: Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εξετάζει την αγορά του Sputnik-V

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες, ο επίσημος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Έρικ Μάμερ, απαντώντας στο ερώτημα, γιατί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν εξετάζει το ενδεχόμενο της αγοράς του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V, εφόσον το επίπεδο αποτελεσματικότητάς του όπως ανακοινώθηκε είναι πιο υψηλό από το επίπεδο αποτελεσματικότητας του ε

Κορωνοϊός - Ρωσία: Γιατροί που εμβολιάστηκαν με το Sputnik-V βγήκαν θετικοί στον ιό!

Ο σύμβουλος του Ρώσου υπουργού Υγείας, Αλεξέι Κουζνετσόφ, δήλωσε ότι, το γεγονός ότι τρεις γιατροί στην περιοχή Αλτάι που είχαν εμβολιασθεί με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενδέχεται να σχετίζεται με το ότι ο οργανισμός τους δεν πρόφθασε να δημιουργήσει ανοσία μετά τον εμβολιασμό.

Το Sputnik V μπορεί να προκαλέσει ανοσία και σε άλλους κορωνοϊούς

Ανοσία στον εμβολιασθέντα και σε μια σειρά άλλους κορωνοϊούς, μπορεί να προκαλέσει το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού γνωστό ως Sputnik-V, όπως δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του Εθνικού ερευνητικού κέντρου επιδημιολογίας και μικροβιολογίας Ν.Γκαμαλέι, Αλέξάντρ Γκίντσμπουργκ.

Εμβόλιο Sputnik-V: Πότε θα βγουν στη δημοσιότητα τα πρώτα αποτελέσματα της τρίτης φάσης

Στοιχεία που θα προέρχονται από τον εμβολιασμό 5.000-10.000 εθελοντών, ενδέχεται να περιλαμβάνουν τα ενδιάμεσα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών της φάσης ΙΙΙ του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V, δήλωσε σήμερα ο Ντενίς Λογκουνόφ, αναπληρωτής διευθυντής και αρμόδιος για επιστημονικές έρευνες του Ινστιτούτου Γκαμαλέι της Μόσχας, το οποίο έχει αναπτύξει

Κορωνοϊός: Τι λένε οι Ρώσοι για το Sputnik-V - Τι θα συμβεί μετά τον εμβολιασμό του!

Η κύρια εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας σε ζητήματα θεραπείας και γενικής ιατρικής πρακτικής του υπουργείου Υγείας Αξάνα Ντράπκινα, κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην on-line διάσκεψη, με θέμα «Πανδημία 2020: προκλήσεις, αποφάσεις, συνέπειες», δήλωσε σήμερα ότι το να μολυνθεί κάποιος ή να μολύνει άλλους με κορωνοϊό, είναι αδύνατον μετά τον

Subscribe to Sputnik-V