Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η συνταγή της ημέρας: Λαχανόρυζο με κιμά

Υλικά Συνταγής

  • 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο (μια φορά περασμένο στην μηχανή του κιμά)
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 2 φλ. νερό ζεστό ή ζωμό
  • 1 μέτριο λάχανο κομμένο σε μπουκιές
  • 2 πράσα κομμένα σε φέτες χοντρές
  • 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 1/2 σελινόριζα ψιλοκομμένη

Η συνταγή της ημέρας: Κανελόνια κρέπας γεμιστά με κιμά

Tα αγαπημένα μας κανελόνια γεμιστά με κιμά φτιαγμένα με την δική σας ζύμη για κρέπες! Μπορείτε να τα απολαύσετε κι αλλιώς, όπως γεμιστά με σπανάκι, με ζαμπόν, τυρί και μπεσαμέλ.

Υλικά

Για τις κρέπες

1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ
1 κούπα γάλα
4 αυγά
Λίγο αλάτι

Τα μυστικά του κιμά: Χρήσιμα tips για ζουμερά μπιφτέκια και κεφτέδες

Ποιος είναι ο κατάλληλος κιμάς για μπιφτέκια και κεφτεδάκια; Να είναι ψιλοκομμένος ή χοντροκομμένος; Ποια υλικά αγαπούν στο ζύμωμα; Σας έχουμε μερικά μυστικά, για να πάτε «διαβασμένοι» στον κρεοπώλη.

Ο κεφτές ο σωστός

Παστίτσιο παραδοσιακό

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το παραδοσιακό παστίτσιο της μαμάς θα είναι πάντα από τα αγαπημένα φαγητά όλων μας! Συνταγή κλασική και αγαπημένη, με όλα τα μυστικά της
 

Subscribe to κιμάς