Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εθελοντική αιμοδοσία στο μετρό του Συντάγματος

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος, διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, σε συνεργασία με την ΣΤΑΣΥ Α.Ε, Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Ιανουαρίου από τις 10:00 έως τις 16:00.

Εθελοντική αιμοδοσία από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" διοργανώνουν ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τα παιδιά με κακοήθειες και τους ασθενείς με μεσογειακή αναιμία, σήμερα, Κυριακή 5/4.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Εθελοντική αιμοδοσία για τα παιδιά με κακακοήθειες και τους ασθενείς με μεσογειακή αναιμία

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» διοργανώνει ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τα παιδιά με κακακοήθειες και τους ασθενείς με μεσογειακή αναιμία.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Οι νέοι να προσφέρουν αίμα σε όσους έχουν ανάγκη

Κάλεσμα στους νέους να στηρίξουν έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προσφέροντας αίμα απευθύνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτές τις κρίσιμες ημέρες που υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για αίμα, καλούμε κάθε νέο και νέα να στηρίξει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας προσφέροντας το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Εθελοντική αιμοδοσία 13-14 Ιανουαρίου, στο σταθμό μετρό Συντάγματος

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία με τίτλο, «Χειμώνας 2020», τη Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιανουαρίου, από τις 9.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος, στο πλαίσιο του προγράμματος «4 Εποχές της Αιμοδοσίας».

Subscribe to εθελοντική αιμοδοσία