Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Κλείνει η πλατφόρμα, τι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι

Δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις ο ΟΠΕΚΑ γαι το επίδομα του παιδιού. Αυτό σύμφωνα με τον οργανισμό γίνεται ώστε να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της 2ης διμηνιαίας δόσης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ 

Έκθετος ο Βρούτσης από εκπροσώπους των ΙΕΚ: “Αυτός επέβαλε τις πλατφόρμες”

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία που ανατρέπει την κυβερνητική επιχειρηματολογία σχετικά με τα σκανδαλώδη, όπως εξελίχθηκαν, προγράμματα τηλεκατάρτισης, προέβη ο επικεφαλής (επιστημονικός διευθυντής) του ΙΕΚ ΣΒΙΕ Νίκος Καστρινάκης, εκπροσωπώντας τα ΙΕΚ που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Επίδομα 400 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους μακροχρόνια ανέργους

Άνοιξε η πλατφόρμα στο gov.gr για τις αιτήσεις του επιδόματος των 400 ευρώ που αφορούν τους μακροχρόνια ανέργους. Η έκτακτη ενίσχυση αφορά τους εγγεγραμμένους που ξεπέρασαν τους 12 μήνες συνεχούς ανεργίας, δηλαδή, από την 1 Απριλίου 2019 έως και τη δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Άνοιξε η πλατφόρμα του TAXISnet-Για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Άνοιξε η εφαρμογή του TAXISnet για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων με τα εισοδήματα του 2019.

Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων λήγει στις 30 Ιουνίου.

Μπείτε στην εφαρμογή του TAXISnet

Το επιτελικό κράτος χωρίς “Διαύγεια”

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται η «Διαύγεια», το βασικό εργαλείο διαφάνειας, όπου αναρτώνται όλες οι οικονομικές και διοικητικές πράξεις του δημόσιου τομέα.

Το diavgeia.gov.gr τέθηκε τόσο χτες το απόγευμα – και για αρκετές ώρες –  όσο και σήμερα το πρωί, εκτός λειτουργίας.

Επίδομα παιδιού 2020: Κλείνει τα μεσάνυχτα η πλατφόρμα

Tα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16 Μαρτίου θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού 2020, όπως καθιερωμένα συμβαίνει, πριν από κάθε πληρωμή. Στις 31 Μαρτίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση.

Επίδομα γέννας: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε την αίτηση - Τα δικαιολογητικά

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 9, ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα epidomagennisis.gr, όπου οι ενδιαφερόμενες μητέρες μπορούν να μπουν με τους κωδικούς taxisnet και να υποβάλουν την αίτηση για το επίδομα γέννας.

Επίδομα γέννησης: Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας -Τι πρέπει να γνωρίζετε

Δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση της υφυπουργού Εργασίας, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου, του υφυπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, η οποία καθορίζει τη διαδικασία χορήγησης επιδόματος γέννησης (ΦΕΚ Β'

Ενεργοποιούνται οι νέες δυνατότητες του isyriza – Τη Δευτέρα το πρώτο "iAsk&Watch" με τον Τσίπρα (video)

Ενεργοποιούνται σταδιακά οι νέες δυνατότητες του isyriza, της ψηφιακής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, "που επανοηματοδοτεί τη σχέση ενός πολιτικού κόμματος με τους πολίτες, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση για πρώτη φορά στη χώρα μας", όπως σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίδομα γέννησης: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων του επιδόματος γέννησης, αναμένεται να ανοίξει εντός των επόμενων ημερών, αφού προηγουμένως εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση των υπουργείων Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

iSYRIZA: «Νέα εργαλεία, νέα σχέση με την πολιτική» (βίντεο)

Τα τελευταία χρόνια η επικοινωνία έχει εξελιχθεί, με τη χρήση του διαδικτύου να παίζει καθοριστικό ρόλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να ακολουθήσει την εποχή του και να χρησιμοποιήσει καινοτόμα εργαλεία στη διαμόρφωση της πολιτικής του και την επαφή του με τους πολίτες.

Άνοιξε ψηφιακός χάρτης με τις φεμινιστικές πρωτοβουλίες της Ελλάδας

Την πορεία του ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 το This is not a feminist project: η ψηφιακή πλατφόρμα που, χρησιμοποιώντας ως τίτλο μια αντίστοιχη άρνηση σαν του Ρενέ Μαγκρίτ, "σχεδιάστηκε για να λειτουργήσει ως βάση για περαιτέρω ανάδειξη γυναικείων διεκδικήσεων".

Subscribe to πλατφόρμα