Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη να ασχοληθεί επιτέλους με την στήριξη του συστήματος υγείας (video)

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη να «"ξεπαγώσουν" οι 4.000 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών που είχαν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να επισπευσθεί η τοποθέτηση των 2.000 νοσηλευτών στα νοσοκομεία»

Χαρίτσης: «Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων τώρα, πριν είναι πολύ αργά»

«Πράξη εθνικής ευθύνης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε τη δημιουργία του μαξιλαριού ασφαλείας των 37 δισ. ευρώ ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, καλώντας την κυβέρνηση «να το αξιοποιήσει για να στηρίξει την ελληνική οικονομία»

Χαρίτσης για τη λειτουργία των εκκλησιών: Η κυβέρνηση να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων χωρών

"Η παρουσία χιλιάδων πιστών, ειδικά ευπαθών ομάδων, στη λειτουργία των εκκλησιών και τη θεία κοινωνία επιβεβαιώνει την μικροπολιτική αμηχανία της κυβέρνησης" επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Μεγάλες κρίσεις όπως αυτή του κορωνοϊού αντιμετωπίζονται μόνο από ένα ισχυρό Δημόσιο Σύστημα Υγείας

«Επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ η θωράκιση της ελληνικής οικονομίας». Συνέντευξη του Βουλευτή Μεσσηνίας και Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Χαρίτσης: Νεοναζί αλωνίζουν στη Λέσβο, σχολείο καίγεται και στελέχη της Ν.Δ. επιχαίρουν

«Οι τελευταίες εξελίξεις στη Λέσβο φανερώνουν ότι η ανευθυνότητα, οι παλινωδίες και οι αθλιότητες της κυβέρνησης στο προσφυγικό έχουν καταστροφικές συνέπειες για την κοινωνική συνοχή και τη δημοκρατία», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Χαρίτσης

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Χαρίτση:

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι σε καταστάσεις που οδηγούν την ελληνική κοινωνία στο διχασμό (Ηχητικό)

«Η κυβέρνηση καταφεύγει σε έναν ακραία διχαστικό λόγο που παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας», διεμήνυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό -γεγονός που χαρακτήρισε «πολύ επικίνδυνη εξέλιξη, που τροφοδοτεί τα επικίνδυνα φαινόμενα που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα».

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση δεν έχει χαράξει σοβαρή στρατηγική στο προσφυγικό (βίντεο)

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης τόσο για την εσωτερική διαχείριση με ασφάλεια και σεβασμό στο διεθνές δίκαιο όσο και για την ευρωπαϊκή της διάσταση

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για το απίστευτο χάος στα νησιά

O εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, επέκρινε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι έχει την “αποκλειστική ευθύνη για το απίστευτο χάος και την πρωτοφανή έκρηξη αυταρχικότητας” στα νησιά, και κατήγγειλε τις “μονομερείς ενέργειες επίδειξης πυγμής και αυταρχισμού”, την “πρωτοφανή όξυνση της

Χαρίτσης: «Η χθεσινή μεγαλειώδης εκδήλωση εφαλτήριο για μια προοδευτική, αριστερή πρόταση διακυβέρνησης»

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι με μια πειστική, προοδευτική και αριστερή πρόταση εξουσίας», υπογραμμίζοντας, έτσι, τον κεντρικό άξονα της χθεσινής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Tae Kwon Do με τον Αλ. Τσίπρα.

Χαρίτσης: «Η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία του iSYRIZA ξεπέρασε κάθε προσδοκία»

«Είναι η πρώτη φορά που επιχειρήθηκε μία προσπάθεια αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας με τα μέλη της πλατφόρμας του iSYRIZA» τόνισε ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση μεταθέτει στις τοπικές κοινωνίες τις δικές της ευθύνες για το προσφυγικό

Για μπάχαλο που συνεχίζεται στο προσφυγικό κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση χωρίς αιδώ η μεταθέτει τις δικές της ευθύνες στις τοπικές κοινωνίες.

Χαρίτσης: Οι πολιτικές μας θέσεις, μας διαχωρίζουν από τα κόμματα του παλαιού πολιτικού συστήματος

Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι «θα αναδείξουμε τα λάθη με τόλμη και παρρησία. Αλλά και τα επιτεύγματα, ότι πετύχαμε με ένα μεγάλο σύστημα εξουσίας απέναντί μας να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, να ρυθμίσουμε το δημόσιο χρέος και να στηρίξουμε την κοινωνία»

Χαρίτσης: «Απούσα για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση της ΝΔ από τις κρίσιμες διεθνείς εξελίξεις»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε τις προεκλογικές δηλώσεις της ΝΔ αναφορικά με το Μακεδονικό, προσθέτοντας πως “αντί να είναι έμπρακτα διεκδικητική απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, η κυβέρνηση παραμένει απούσα από τις κρίσιμες διεθνείς εξελίξεις”, στηλιτεύοντας την

Χαρίτσης: Η «στρατηγική αποτροπής» της ΝΔ στο προσφυγικό οδηγεί σε πρωτοφανές μπάχαλο και σε όξυνση της κοινωνικής έντασης

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι με τη στάση της στο προσφυγικό “ντροπιάζει διεθνώς τη χώρα”. “Μόλις χθες ο ΟΗΕ ζήτησε το κλείσιμο της Μόριας, λόγω ενδεχόμενης πανδημίας.

Αλ. Χαρίτσης: Οι ξεκάθαρες απαντήσεις αποτελούν ασπίδα για τα εθνικά μας συμφέροντα

Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη τονίζει ότι οι ξεκάθαρες απαντήσεις αποτελούν ασπίδα για τα εθνικά μας συμφέροντα, ενώ χαρακτηρίζει επικίνδυνους τους ερασιτεχνισμούς της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά.

Αλ. Χαρίτσης: Στις διεθνείς σχέσεις ισχύει το δούναι και λαβείν

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώνταςνωρίτερα σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, διεμήνυσε ότι “Η αναβάθμιση της αμυντικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ πρέπει να βασίζεται στην ευθυγράμμιση των εθνικών συμφερόντων των δύο χωρών”.

 Αλ. Χαρίτσης: Αναζητώντας την ανάπτυξη: Από τις δυνατότητες στις ματαιώσεις

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, με άρθρο του σε Κυριακάτικη εφημερίδα, στηλιτεύει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και τις επιπτώσεις της στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.

Α. Χαρίτσης: «Εν μία νυκτί ο πρωθυπουργός ανέτρεψε την εικόνα αναβάθμισης της χώρας που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, σχολίασε τόσο τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, όσο και τις ευρύτερες διπλωματικές ενέργειες της κυβέρνησης.
 

Subscribe to εκπρόσωπος τύπου ΣΥΡΙΖΑ