Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αντικρούει τους ισχυρισμούς Αγγελή η Ξένη Δημητρίου

Για δέκα ολόκληρες ώρες κατέθετε η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου στον εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου Ευάγγελου Ζαχαρή, ο οποίος ερευνά τους δικονομικούς χειρισμούς της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στην υπόθεση NOVARTIS. 

Novartis "Βόμβα" Αγγελή: Οι Αμερικανοί μας έδωσαν όνομα Έλληνα πολιτικού - Διώξτε την Τουλουπάκη

Στη συνάντηση της Βιέννης, οι Αμερικανοί μας έδωσαν λογαριασμό Έλληνα πολιτικού στην Ελβετία, αποκάλυψε, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Αγγελής κατά την διάρκεια της κατάθεσης του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Όταν ο Αγγελής απέρριπτε μηνυτήριες αναφορές Αβραμόπουλου, Βενιζέλου και Σαμαρά κατά των εισαγγελέων διαφθοράς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» υπάρχει ενυπόγραφο νομικό έγγραφο του τότε Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Αγγελή, με το οποίο απορρίπτει τον Μάιο του 2018 ως εντελώς αβάσιμες τις μηνύσεις Σαμαρά, Βενιζέλου και Αβραμόπoυλου εναντίον των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς που χειρίζονταν την υπόθεση Novartis.

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: "Σκευωρία υπήρξε μόνο στο μυαλό των golden boys που πρέπει να λογοδοτήσουν"

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, εμφανιζόμενος χθες βράδυ στην εκπομπή "KONTRA 24" με την Αναστασία Γιάμαλη, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis, αποδομώντας πλήρως τα περί "πολιτικής σκευωρίας", δηλώνοντας χαρακτηριστικά: 

Subscribe to Αγγελής