Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα: Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Ποσό μέχρι και τα 900 ευρώ θα λάβουν ως οικονομική ενίσχυση τα Χριστούγεννα πάνω από 270.000 ευάλωτα νοικοκυριά σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ για όλους τους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ).

ΟΠΕΚΑ: Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 6.000 ευρώ σε τραυματίες από τις φωτιές

Εγκρίθηκε από τον ΟΠΕΚΑ η χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 6.000 ευρώ, σε άτομα που τραυματίστηκαν από τις φωτιές του περασμένου Ιουλίου και Αυγούστου. Η ενίσχυση είναι σε συνέχεια των μέτρων ενίσχυσης των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται

Στις 30 Νοεμβρίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η 5η διμηνιαία δόση από τις έξι συνολικά, του επιδόματος παιδιού για το 2021 από τον ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους.

Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ: Πληρωμές από σήμερα έως 5 Νοεμβρίου - Οι δικαιούχοι

Μία ακόμη εβδομάδα πληρωμών ξεκινά από σήμερα, 1η Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου. Συνολικά θα καταβληθούν 72,3 εκατ. ευρώ σε πάνω από 72.000 δικαιούχους στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ .

ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ: Οι πληρωμές από 26 έως 29 Οκτωβρίου

Η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Νοεμβρίου 2021 και οι προκαταβολές τους καθώς και η πληρωμή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- στον προγραμματισμό των καταβολών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των εποπτευόμενων Οργανισμών για την εβδομάδα 26-29 Οκτ

Οι ημερομηνίες για τις πληρωμές έως 10 Σεπτεμβρίου από ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ

Η πληρωμή των αποζημιώσεων ειδικού σκοπού για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας Αυγούστου περιλαμβάνεται μεταξύ των προγραμματισμένων καταβολών από υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 6-10 Σεπτεμβρίου σε δικαιούχους.

Όλες οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ από 30 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου

Η ολοκλήρωση της καταβολής των συντάξεων Σεπτεμβρίου, η προκαταβολή για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου και η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στον προγραμματισμό των καταβολών από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ, για την εβδομάδα 30 Αυγούστου-3 Σεπτεμβρίου.

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις - Δικαιούχοι και δικαιολογητικά

Άνοιξε σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους δικαιούχους είτε μέσω του idika.gr, είτε μέσω του opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

Κοινωνικός τουρισμός και παιδικές κατασκηνώσεις από τον ΟΠΕΚΑ: Ποιοι οι δικαιούχοι

Ο ΟΠΕΚΑ, ακολουθώντας την σταδιακή άρση των μέτρων της καραντίνας προχωρά στην υλοποίηση των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ), με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές κατασκηνώσεις.

ΟΠΕΚΑ: Μια μέρα νωρίτερα θα καταβληθούν τα επιδόματα Απριλίου

Στις 29 Απριλίου και όχι στις 30, καθώς η 30η Απριλίου συμπίπτει με τη Μ. Παρασκευή, θα καταβληθούν τα επιδόματα από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τα εξής επιδόματα:

e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ: Τι καταβάλλεται από σήμερα έως τις 2 Απριλίου

Την καταβολή των συντάξεων Απριλίου για τους μη μισθωτούς συνταξιούχους του e-ΕΦΚΑ και τους συνταξιούχους του Δημοσίου, καθώς και την καταβολή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ την τελευταία ημέρα του Μαρτίου, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ, για την εβδομάδα 29 Μαρτίου-2 Απριλίου.

ΟΠΕΚΑ: Τα επιδόματα που καταβάλλονται στις 31 Μαρτίου

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσε ότι στις 31 Μαρτίου 2021, τελευταία ημέρα του μήνα, ως είθισται, θα καταβληθούν τα εξής επιδόματα:

- Επίδομα παιδιού: 627.113 δικαιούχοι, 127.472.554 ευρώ.

- Προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα: 169.720 δικαιούχοι, 71.474.838 ευρώ.

Επίδομα παιδιού: Ποιοι το δικαιούνται μετά τα 18 έτη - Πότε θα καταβληθεί

Έκλεισε προσωρινά στις 12 Μαρτίου η πλατφόρμα Α21 του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού και η πληρωμή της πρώτης δόσης του 2021 θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του μήνα και συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου.

ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΑ, ΟΑΕΔ - Συντάξεις και επιδόματα: Όλες οι πληρωμές έως 28 Φεβρουαρίου

Πληρωμές της τάξης των 2,4 δισ. ευρώ που αφορούν σε 4,9 περίπου εκατομμύρια δικαιούχους θα γίνουν έως το τέλος Φεβρουαρίου από τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΠΕΚΑ, τον ΟΑΕΔ και το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Subscribe to ΟΠΕΚΑ