Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κυρανάκης: Μπαίνει στο χειρουργείο μετά από ατύχημα

Σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο θα υποβληθεί αύριο, 1η Αυγούστου, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έπειτα από ατύχημα που είχε πριν λίγες ημέρες.

Του προκάλεσε εξάρθρωμα, με συνέπεια να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και πολύμηνη αποκατάσταση.

«Σπόντες» του «γαλάζιου» Ρωμανού προς Κυρανάκη για τις δηλώσεις περί πρόωρων εκλογών

«Όποιος συντηρεί τη συζήτηση για πρόωρες εκλογές, εκτός του ότι δεν προσφέρει τίποτα, διαπράττει και μία ανοησία», ανέφερε σε ραδιοφωνική παρέμβασή του ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Στα χνάρια του Βρούτση και ο Κυρανάκης - "Δεν υπήρξε ποτέ η 13η σύνταξη"

Ακόμα κι αν η 13η σύνταξη/τμήμα της 13ης σύνταξης/επίδομα (ή όπως αλλιώς μπορεί να ειπωθεί) ψηφίστηκε ως μόνιμο μέτρο, τα στελέχη της ΝΔ επιμένουν να αρνούνται την… ύπαρξη της, ίσως γιατί μπορεί να μην έχουν στα σχέδιά τους τη χορήγησή της φέτος.

Πυρά και από τα φίλια μέσα σε Κυρανάκη και Βρούτση: Ρηχοί- Μας κάνουν πλάκα

Μέσα φιλικά προσκείμενα στην κυβέρνηση, φαίνεται πως δεν είναι πολύ ευχαριστημένα με τη διαχειριστική και επικοινωνιακή επάρκεια στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιο αναλυτικά, για τον βουλευτή του νοτίου τομέα Αθηνών Κωνσταντίνο Κυρανάκη, το site liberal αναφέρει τα εξής:

"Κοπτοραπτική" Κυρανάκη στο LSE - Τι πραγματικά συνέβη

Το viral βίντεο του Κ. Κυρανάκη στο LSE και όσα δημοσιεύτηκαν που "εκθείαζαν" την "αποστομωτική" απάντηση που έδωσε στην υποτιθέμενη φοιτήτρια, όπως φαίνεται βρίσκονται στα όρια της μυθολογίας-παραφιλολογίας.

Ο Κ. Κυρανάκης όντως βρέθηκε στο LSE και στη συζήτηση «Brain Gain: an exciting future for Greece».

Ό. Κεφαλογιάννη: «Αδειάζει» Πλεύρη και Κυρανάκη για το ρατσιστικό μπάρμπεκιου

Σε συνέντευξή της με αφορμή τα όσα συνέβησαν με το θέμα που δημιουργήθηκε για το «μπάρμπεκιου» έξω από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων στα Διαβατά, η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, εξέφρασε την άποψη ότι «ακραίες φωνές και συμπεριφορές δεν έχουν θέση μέσα στη ΝΔ».

Ζαχαριάδης: "Μια χαρά κατάλαβε ο Κυρανάκης, η κ. Μπακογιάννη δεν τα έχει καταλάβει καλά"

Απαντώντας στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη προς όσους επικροτούν ακροδεξιές «πρωτοβουλίες» κατά των προσφύγων, έκανε ανάρτηση στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Subscribe to ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ