Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαρία Καρακίτσου για Λιγνάδη: Η Μενδώνη τον διόρισε-Έχει δείξει πρωτοφανή αλαζονεία κατά των ανθρώπων πολιτισμού

Η ηθοποιός Μαρία Καρακίτσου Απόφοιτος της Ανώτερη Σχολής Δραματικής Τέχνης Θεμέλιο και του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με τον Γιώργο Σιαδήμα και τον Βασίλη Σκουρή.

To ΔΣ του Φεστιβάλ Κινηματογράφου ζητά την παραίτηση της Μενδώνη

Σε μια ομόφωνη απόφαση, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του, το ΔΣ του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προχώρησε πριν λίγο στη δημοσιοποίηση μιας επιστολής που ζητά στην πραγματικότητα την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Η δήλωση των μελών του Δ.Σ. του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: 

Μπιμπίλας: Το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Κιμούλη

Οι εξελίξεις στο ελληνικό κίνημα #metoo είναι συγκλονιστικές. «Δεν περίμενα ποτέ πως θα γίνει κάτι τόσο μεγάλο. Είναι μια κατάσταση δυναμική, που θα φέρει μία κάθαρση στο θέατρο και ελπιδοφόρα μηνύματα σε όλη την κοινωνία», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!.

Λίνα Μενδώνη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι επικίνδυνος άνθρωπος (video)

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, τονίζοντας πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου δεν ήταν ποτέ φίλος της και πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο άνθρωπο. Αλλά όπως είπε, το μάθαμε τώρα, δεν το γνωρίζαμε πριν...

Κηδεύτηκε o Αντώνης καλογιάννης υπό τους ήχους του «Κράτησα τη ζωή μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη και σπαραγμός στην πολιτική κηδεία ενός σπουδαίου καλλιτέχνη. Ο Αντώνης Καλογιάννης κηδεύτηκε σήμερα στο νεκροταφείο Καισαριανής.

Η κηδεία του Αντώνη Καλογιάννη, που ήταν πολιτική, έγινε παρουσία της οικογένειάς του και λίγων φίλων του, αφού είναι σε ισχύ και τα αυστηρά μέτρα κατά του κορονοϊού.

Subscribe to ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ