Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εις το ονομα του Ιού με τη Σοφία Μουτίδου

Του Σταύρου Ξηντάρα

Εις το ονομα του Ιού. Το  stand – up comedy τη Σοφία Μουτίδου on demand που παρακολούθησαν ζωντανά χιλιάδες θεατές από την Ελλάδα και 33 χώρες του εξωτερικού,  γίνεται διαθέσιμο on demand online streaming μέσα από την πλατφόρμα της Viva.gr.

"Το Παγκάκι" με ένα κλικ στα σπίτια μας

»Το Παγκάκι», που πριν 8 χρόνια συγκλόνισε το θεατρόφιλο κοινό με την αληθινή ιστορία του άστεγου που ζούσε έξω από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και κατέγραψε την ιστορία του ο συγγραφέας γιατρός Ζάχος Βασιλείου ,έρχεται με ένα κλικ στα σπίτια μας μέσα από το Viva.gr/tickets στις 3/5-15/5,  σε video on demand.

Το Τρύπιο Βαρέλι του Θεοδόση Πελεγρίνη

Του Σταύρου Ξηντάρα

Η Ατρειδών Κύκλος ανακοινώνει την επανάληψη της παράστασης Το Τρύπιο Βαρέλι του Θεοδόση Πελεγρίνη, σε σκηνοθεσία, Άννας Σωτρίνη που θα παρουσιαστεί μέσω streaming το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Απριλίου, στις 20.30.

Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Μίλβα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών η διάσημη Ιταλίδα τραγουδίστρια Μαρία Ίλβα Μπιολκάτι, γνωστή στο κοινό ως Μίλβα, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την οικογένειά της.

Η Μίλβα, που ήταν άρρωστη εδώ και χρόνια, πέθανε την Παρασκευή το βράδυ στο Μιλάνο, δήλωσε η οικογένειά της στο ιταλικό πρακτορείο Ansa.

Στρατηγού Μακρυγιάννη, Απομνημονεύματα: «H πολιορκία της Ακροπόλεως» στις Παραβάσεις του ΚΠΙΣΝ

Την Κυριακή 4 Απριλίου στις 18.00 οι Παραβάσεις, το Θεατρικό Αναλόγιο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ολοκληρώνονται στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ με την Πολιορκία της Ακροπόλεως από τα Απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη σε σκηνοθετική επιμέλεια Έκτορα Λυγίζου.

Subscribe to ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ