Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πού θα γίνονται δωρεάν rapid test αύριο από τον ΕΟΔΥ (ΛΙΣΤΑ)

Δείτε αναλυτικά τα 37 σημεία

Τα σημεία δωρεάν ελέγχου covid-19 από τον ΕΟΔΥ για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου είναι τα ακόλουθα:

1. Δ. Γλυφάδας, Δρόμος Ποιητών- Λαμπράκη, 09:00 - 15:00

2. Δ. Βύρωνα, Δημαρχείο, Καραολή και Δημητρίου, 09:00 -15:00

Ο χάρτης της διασποράς των 2.313 νέων κρουσμάτων

Πού εντοπίστηκαν τα κρούσματα του τελευταίου 24ωρου. Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο».

Σε 2.313 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Κορωνοϊός: Σταθερά πάνω από 2.000 τα ημερήσια κρούσματα, έπεσαν οι διασωληνωμένοι

Η πορεία της πανδημίας. Πόσα είναι τα κρούσματα και πού εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο. Πόσοι ασθενείς κατέληξαν, πόσοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.

Κορωνοϊός: 2.665 τα νέα κρούσματα - 27 νεκροί και 368 διασωληνωμένοι

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού και τα τελευταία στοιχεία για τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, καταγράφηκε νέα αύξηση στον αριθμό των διασωληνωμένων ασθενών, που έχουν ανέλθει πλέον σε 368 έναντι 347 που ανακοινώθηκαν χθες.

Κορωνοϊός: 2.601 κρούσματα - 46 θάνατοι και 347 διασωληνωμένοι

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού και τα τελευταία στοιχεία για τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης.

 

Νέα κρούσματα κορονοϊού: Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Κορωνοϊός: 2.338 νέα κρούσματα – 31 νεκροί και 343 διασωληνωμένοι

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού και τα τελευταία στοιχεία για τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης.

Μειωμένες σε σύγκριση με χθες εμφανίζονται οι νέες μολύνσεις, ωστόσο, αύξηση παρουσίασε ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών.

Μολνουπιραβίρη: Ελπιδοφόρο νέο φάρμακο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Πολύ ενθαρρυντικά είναι τα νέα από την ανάπτυξη της μολνουπιραβίρης από την εταιρεία Merck, ενός αντιϊκού φαρμάκου που μπορεί να λαμβάνεται από το στόμα και συνεπώς η χορήγησή του μπορεί να γίνεται εύκολα στο σπίτι των ασθενών.

Κορωνοϊός: Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για το ιικό φορτίο στα λύματα

Τα τελευταία στοιχεία από τις μετρήσεις του ιικού φορτίου στα λύματα οκτώ αστικών περιοχών, συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα κορονοϊού και την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Κορωνοϊός: 3.065 νέα κρούσματα - 32 νεκροί και 336 διασωληνωμένοι

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού και τα τελευταία στοιχεία για τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης.

 

 

“Έκρηξη” σημειώθηκε στις ημερήσιες μολύνσεις, ενώ αύξηση σημειώθηκε και στον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

 

Θεοδωρίδου για τρίτη δόση: Έντεκα φορές μικρότερος ο κίνδυνος μόλυνσης για όσους την έχουν λάβει

Τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν στη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου κατά της Covid-19, εξήγησε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου κατά την τακτική ενημέρωση.

Ζωντανά η ενημέρωση για τους εμβολιασμούς (Live)

Δείτε σε απευθείας μετάδοση την ενημέρωση για τους εμβολιασμούς.

Η ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19, θα πραγματοποιηθεί από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Subscribe to ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ