Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μητσοτάκης: Στις σχολές δεν μπαίνει αστυνομία, μπαίνει η δημοκρατία (video)

«Υπάρχουν ρυθμίσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα δεκαετιών, άλλες οι οποίες υπηρετούν ζητήματα του παρόντος και άλλες που ανοίγουν ορίζοντες στο μέλλον. Το νομοσχέδιο που συζητάμε σήμερα διαθέτει και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά. Γιατί απαντά με τόλμη στο διαχρονικό πρόβλημα της ασφάλειας των πανεπιστημίων.

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας για την επαγγελματική εκπαίδευση

Ολοκληρώθηκε στην Ολομέλεια η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για το Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν μόνο οι βουλευτές της ΝΔ ενώ η Ελληνική Λύση δήλωσε «παρών» και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν.

Κλείνουν Δημοτικά, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί μέχρι 27 Νοεμβρίου

«Λουκέτο» από Δευτέρα για δύο εβδομάδες σε όλα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία της χώρας. Ανοιχτά μένουν μόνο τα σχολεία Ειδικής Αγωγής

Λουκέτο σε όλα τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία της χώρας από την ερχόμενη Δευτέρα και για δύο εβδομάδες ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Κορωνοϊός: Πώς θα γίνει ο αγιασμός στα σχολεία

Υπουργείο Παιδείας και Εκκλησία συμφώνησαν στα διαδικαστικά και τελικά ο αγιασμός για τη νέα σχολική περίοδο θα γίνει στις 14 και όχι στις 15 Σεπτεμβρίου που αρχικά ζητούσαν εκκλησιαστικοί φορείς.

Σχολεία: Έτσι θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο - Όλα τα μέτρα

Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς κατά το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου, ξεκαθάρισε η υπ. Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Υπό συζήτηση είναι μόνο η ηλικία για την χρήση της μάσκας.

ΣΥΡΙΖΑ: Η γενικευμένη ανικανότητα έφερε γενικό blackout στο Υπ. Παιδείας - Τι συμβαίνει για 3η ημέρα στο κτίριο του Αμαρουσίου;

"Απαιτούμε τώρα ενδελεχή εξήγηση για όλα τα παραπάνω απίστευτα και πρωτοφανή και είναι περιττό να θυμίσουμε τι θόρυβος θα είχε ξεσηκωθεί αν αυτά τα ανήκουστα και προσβλητικά για την ελληνική δημόσια διοίκηση είχαν συμβεί επί ΣΥΡΙΖΑ"

Σε αργία ο εκπαιδευτικός που αποπλανούσε την ανήλικη μαθήτρια στην Εύβοια

Με υπογραφή της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως τέθηκε σε αργία ο εκπαιδευτικός στην Εύβοια, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά με άτυπη ενημέρωση το υπουργείο Παιδείας.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών στο υπουργείο Παιδείας

Πορεία στο υπουργείο Παιδείας στις 11.00 - Με το νομοσχέδιο Κεραμέως διαλύονται οι εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών, έρχονται εκδικητική αξιολόγηση και απολύσεις από τους σχολάρχες χωρίς έλεγχο

ΕΣΑμεΑ: Το υπουργείο Παιδείας κωφεύει στην αγωνία εκπαιδευτικών με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις

«Όχι μόνο αγνοήθηκαν τα αιτήματα αλλά ψηφίστηκε και διάταξη που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη ζωή των εκπαιδευτικών με αναπηρία, με χρόνια πάθηση και όσων προστατεύουν άτομο με αναπηρία», τονίζει η ΕΣΑμεΑ

Subscribe to υπουργείο Παιδείας