Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διαψεύδει ο Νίκος Παπανδρέου: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Παπανδρέου διέψευσε πως θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες, η εφημερίδα της Αχαΐας, «Νεολόγος Πατρών» υποστήριζε ότι ο γνωστός συγγραφέας και οικονομολόγος δήλωσε σε αυτήν ότι: «Θέτω υποψηφιότητα, το θεωρώ χρέος μου».

Επίσημο: Ο Τραμπ είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ξεπέρασε χθες Τρίτη το όριο των αντιπροσώπων στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων που χρειαζόταν για αναδειχθεί νικητής στην εσωκομματική διαδικασία.

Για να αναδειχθεί έτσι ο υποψήφιος της παράταξης στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, κάτι πάντως που αποτελούσε εδώ και καιρό τυπικότητα.

Ο Βαγγέλης Περρής υποψήφιος στις εκλογές - Δείτε που κατεβαίνει

Ο Βαγγέλης Περρής έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την παρουσίαση των 60 πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού «Η Σύρος που Αξίζουμε» και προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι μέσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν, συμπεριλήφθηκε και το δικό του. Ελάχιστοι, ίσως, γνώριζαν ότι ο κ.

Ο πιο... "χαλαρός" υποψήφιος των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων (Βίντεο)

Πείτε το όπως θέλετε αλλά ο συγκεκριμένος υποψήφιος έχει γίνει ήδη viral.

Τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι συμμαθητές του "λιώνουν" και τρέμουν μόνο στην ιδέα ο νεαρός του βίντεο παραδίδει μαθήματα... χαλαρότητας.

Δείτε το βίντεο που κάνει ήδη το γύρο των Social Media:

 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τις Πανελλαδικές

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ                                                                            

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις και στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων παρουσιάζει έναν οδηγό με χρηστικές πληροφορίες προς ενημέρωση των υποψηφίων.

Αναλυτικά:

Subscribe to υποψήφιος