Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Απολύσεις 24 υπαλλήλων στην τράπεζα Πειραιώς - Αχτσιόγλου: "Εκδικητικές απολύσεις με την κάλυψη Βρούτση"

Σε απολύσεις 24 εργαζομένων του πρώην RBU (διαχείριση κόκκινων δανίων) που δεν μετακινήθηκαν στη νέα εταιρεία με την Intrum (AFS), προχώρησε σήμερα (Δευτέρα 2/12) η διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς.

Νάσος Ηλιόπουλος: Η ΝΔ μας υπενθυμίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την "ανομία"

Το εσωτερικό σημείωμα της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς, με βάση το οποίο επιχειρείται να φιμωθεί η συνταγματικά κατοχυρωμένη συνδικαλιστική δράση και να μετατραπούν σε «χωροφύλακες» οι Διευθυντές των καταστημάτων της εν λόγω τράπεζας, καυτηριάζει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης και πρώην υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπο

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Μ. Σάλα για την υπόθεση απιστίας σε βάρος της τράπεζας Πειραιώς

Ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 120.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας ο οποίος απολογήθηκε το πρωί στην ανακρίτρια, κατηγορούμενος ότι προκάλεσε ζημία στην περιουσία του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που αγγίζει συνολικά τα 10  εκ ευρώ.

Τράπεζα Πειραιώς: Διάκριση για το Περιβάλλον στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων

Νέα διάκριση για την Τράπεζα Πειραιώς, με την  συμμετοχή της «The Expandability of a Robust Certified EMS – the Case of Piraeus Bank» στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον» στην κατηγορία «Management», η οποία διακρίθηκε ως μία από τις τρείς  καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία της.

Πρόγραμμα στήριξης μικρών επιχειρήσεων από την Τράπεζα Πειραιώς

Πρόγραμμα στήριξης μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών,  ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Διατηρώντας την κεντρική φιλοσοφία της προώθησης της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας στηρίζει, τις Μικρές Επιχειρήσεις και τους Επαγγελματίες που θα εντάξουν τα επενδυτικά τους σχέδια στις δράσεις του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Τι προβλέπει το σχέδιο «Αναπτυξιακή Τράπεζα» της Τράπεζας Πειραιώς

Ποιές επενδύσεις χρηματοδοτούνται.

Το σχέδιο «Αναπτυξιακή Τραπεζική» που αποσκοπεί στη στοχευμένη και συντονισμένη αξιοποίηση επενδυτικών κεφαλαίων και εξειδικευμένων χρηματοδοτικών εργαλείων, εγχώριων και ευρωπαϊκών ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Subscribe to Τράπεζα Πειραιώς