Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τέτοιους ανθρώπους θέλει ο Θεός…

Ήταν κάποια γυναίκα πάμφτωχη σ’ ένα μικρό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας και είχε τρία παιδιά. Κατάφερε να τα μεγαλώσει με απίστευτες στερήσεις και δυσκολίες, όμως, με μία μοναδική αξιοπρέπεια!

Αυτή, ήταν η κυρα-Βασιλική.

Ο Θεός σου δίνει πάντα ό,τι σου χρειάζεται (Αφιερώστε 2 λεπτά και διαβάστε το)

Μια φορά κάποιος ζήτησε απ’ το Θεό ενα λουλούδι και μια πεταλούδα

Ο Θεός όμως αντί γι’ αυτά Του έδωσε ένα κάκτο και μια κάμπια.

Αυτό στεναχώρησε τον άνθρωπο. Δεν μπόρεσε να καταλάβει, γιατί δεν πήρε αυτό που ζήτησε.

Είπε μέσα του, λοιπόν:

-Ο Θεός έχει να νοιαστεί για τόσους ανθρώπους…

Νέα επίθεση Τραμπ σε Μπάιντεν: Αυτός είναι κατά του Θεού

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες ότι ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν είναι «κατά του Θεού».

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Μπάιντεν συζητάει συχνά για το πως η καθολική του πίστη έχει καθοδηγήσει τις ενέργειες του ως δημόσιου αξιωματούχου.

Γ. Τσατάνη: "Πιστεύω πρώτα στο θεό και μετά στη Δικαιοσύνη!"

Στην επανάληψη αυτών που είχε καταθέσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όταν είχε κληθεί το 2016 έχει επιδοθεί η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη κατά την εξέταση της από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε, η κ.

Πώς ο εγκέφαλός μας… καθορίζει την πίστη μας για τον θεό;

Αναρωτήθηκες ποτέ από πού πηγάζει η ανθρώπινη ανάγκη να πιστέψουμε στον θεό; Σε κάτι που είναι ανώτερο από εμάς; Μήπως επειδή από την φύση μας είμαστε αρκετά αδύναμη και θέλουμε να νιώθουμε πως όχι μόνο δεν είμαστε μόνοι, αλλά υπάρχει κάτι που είναι ανώτερο από εμάς άρα και πιο δυνατό; Τι συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλο μας για να νιώσουμε έτσι;

Άγιος Πορφύριος: Ποιο είναι το μυστικό για να σου δίνει ο Θεός αυτό που επιθυμείς!

Ένας από τους μεγαλύτερους Γέροντες της εποχής μας, ο οποίος ανακηρύχθηκε άγιος από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο Γέροντας Πορφύριος, με τις φωτισμένες συμβουλές του, βοήθησε χιλιάδες κόσμο να βγει από το αδιέξοδο και να οδηγηθεί προς την αλήθεια και το φως.

Subscribe to Θεός