Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναδρομικά συνταξιούχων: Ποιοι δικαιούχοι θα πληρωθούν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου

Εμβόλιμη πληρωμή σήμερα Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στα αναδρομικά συνταξιούχων καθώς θα καταβληθούν ποσά σε 12.173 συνταξιούχους που υπέβαλαν αίτημα συνταξιοδότησης, μετά τον Μάιο του 2016 και είχαν πάνω από 30 έτη ασφάλισης, καθώς όπως ανέφερε ο ΕΦΚΑ, ολοκληρώθηκε ο επανυπολογισμός

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Ποιοι δικαιούχοι θα πληρωθούν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Συνεχίζεται η διαδικασία της καταβολής των συντάξεων Δεκεμβρίου και σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο να πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ.

Συντάξεις: Αρχίζουν σήμερα οι καταβολές από τον e-ΕΦΚΑ - Οι ημερομηνίες για τους δικαιούχους ανά ταμείο

Για σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένες οι πρώτες πληρωμές για τις συντάξεις Δεκεμβρίου από τον e-ΕΦΚΑ. Συγκεκριμένα θα καταβληθεί ποσό 518,1 εκατ.

Κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι χαμηλοσυνταξιούχοι δεν θα πάρουν τα 250 ευρώ

ανακοίνωση του πρωθυπουργού πως όλοι ανεξαιρέτως οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα λάβουν κοινωνικό μέρισμα 250 ευρώ τον Δεκέμβριο, αποκρύβει ότι υπάρχουν «κόφτες» που μειώνουν τον αριθμό των δικαιούχων.

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Την Τετάρτη αρχίζει η καταβολή τους - Οι ημερομηνίες για τους δικαιούχους

Από αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα αρχίσουν να καταβάλλονται, στους περίπου 4 εκατ. δικαιούχους, οι συντάξεις Δεκεμβρίου από τον ΕΦΚΑ. Συγκεκριμένα βάσει του προγραμματισμού αύριο θα θα καταβληθεί ποσό ύψους 518,1 εκατ.

Κοινωνικό μέρισμα 2021: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του χριστουγεννιάτικου μποναμά

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς προέκυψε για χιλιάδες συμπολίτες μας από τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της βουλής κατά της διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία και τις ανατιμήσεις. Το συνολικό κόστος της οικονομικής ενίσχυσης ανέρχεται στα 338,5 εκατ.

Συντάξεις: Μπαράζ πληρωμών από τον ΕΦΚΑ - Πότε θα λάβουν τα χρήματα οι δικαιούχοι

Εβδομάδα πληρωμών σε δικαιούχους για τις τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Δεκεμβρίου είναι η συγκεκριμένη καθώς μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι τακτικές πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ.

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Δείτε τις ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα ταμεία

Από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου μέχρι τη Δευτέρα 29 Νοέμβριου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Δεκεμβρίου 2021 από τον e-ΕΦΚΑ.

Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Δεκεμβρίου ανά Ταμείο είναι:

Ποιες είναι οι 3 προϋποθέσεις για να πληρωθούν αναδρομικά οι συνταξιούχοι

Εβδομάδα πληρωμών των αναδρομικών πρόκειται να είναι η προσεχής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, ο ΕΦΚΑ πρόκειται να προχωρήσει σε εμβόλιμη πληρωμή για πάνω από 130.000 συνταξιούχους.

Συντάξεις Οκτωβρίου: Ξεκίνησαν οι πληρωμές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται  η διαδικασία των πληρωμών για τις συντάξεις Οκτωβρίου. 

Από σήμερα, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου ξεκινά επισήμως η πληρωμή των συντάξεων για το μήνα Οκτώβριο, αν και οι πρώτοι συνταξιούχοι βλέπουν χρήματα στο λογαριασμό τους από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας. 

Αναδρομικά συνταξιούχων: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Δείτε το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών

Από τα τέλη Ιουνίου, οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ έχουν ξεκινήσει τη σταδιακή καταβολή των αναδρομικών και των αυξήσεων στους συνταξιούχους που έχουν πάνω από 30 έτη ασφάλισης, εφαρμόζοντας το νόμο 4670/2020, που προβλέπει βελτιωμένα ποσοστά αναπλήρωσης.

Συνταξιούχοι διεκδικούν αναδρομικά 4,6 δισ. ευρώ - Οι αποφάσεις το Φθινόπωρο

Του Θανάση Λυρτσογιάννη από την Κυριακάτικη Kontranews

Οι συνταξιούχοι διεκδικούν άλλο ένα πακέτο αναδρομικών. Η διεκδίκηση γίνεται από 300.000 συνταξιούχους οι οποίοι έκαναν προσφυγές στο Ελεγκτικό Συνέδριο και το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 2 δισ. ευρώ. Υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα δικαιωθούν.

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Ποιοι πληρώνονται σήμερα

Σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Subscribe to Συνταξιούχοι