Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Βγήκαν τα αποτελέσματα, πού και πώς θα τα δείτε

Πραγματοποιήθηκε τελικά η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2020-2021.

Τα αποτελέσματα βγήκαν μεταμεσονύκτιες ώρες, ενώ οι ενστάσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά από σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου, στο eetaa.gr.

Σε λειτουργία αναμένεται να μπει η ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Πελοποννήσου το 2020

Σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ στις 25 Οκτωβρίου υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την κατασκευή Γραμμής Μεταφοράς στο τμήμα «Μολάοι-Τερματικό» (ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, ανάδοχος η ΙΝΤΡΑΚΑΤ) και για την κατασκευή του σταθμού STATCOM (ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, ανάδοχος η ΕΛΕΚΤΡΟΜΕΚ-NARΙ).

Ερντογάν - Συνδέθηκε με φρεγάτα κατά τη διάρκεια ομιλίας του: Έχουμε δικαιώματα στην ανατολική Μεσόγειο (Βίντεο)

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην τελετή που διοργάνωσε στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα για την εθνική επέτειο της 29ης Οκτωβρίου της χώρας του, έκανε ζωντανή σύνδεση με τη φρεγάτα Γκιοκτσέαντα στην ανατολική Μεσόγειο που συνοδεύει εκεί τα τουρκικά γεωτρύπανα.

Δείτε τι πρέπει να προσέχετε όταν είστε συνδεδεμένοι σε wi-fi!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολλές οι φορές που βρίσκουμε “ανοιχτό" wi-fi στην πόλη, αλλά υπάρχουν ορισμένα καφέ, ξενοδοχεία, ακόμα και σπίτια, τα οποία έχουν “ανοιχτό" το δίκτυο και μπορεί να συνδεθεί κανείς χωρίς κωδικούς.

Κουτσούμπας: Προβληματική η σύνδεση της τρομοκρατίας με το προσφυγικό

«Είναι από μόνο του προβληματικό ότι συνδέονται οι επιθέσεις στις Βρυξέλλες και το Παρίσι με τους πρόσφυγες», τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, μιλώντας στη Βουλή κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ασφάλεια.

Subscribe to σύνδεση