Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σπίτι ή φαγητό;

Μοιραστείτε το

Κύριε Πρόεδρε της Διακυβέρνησης, Πρέπει να σας ενημερώσουν τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα.

Για το γεγονός ότι η χώρα μας με ΑΕΠ σχεδόν στα 180 δισεκατομμύρια ευρώ, μοιάζει σαν τη Γαλλία του Γιάννη Αγιάννη (19ος αιώνας). Που έκλεψε ένα κομμάτι ψωμί και τον κυνηγούσε για όλη του τη ζωή ο αδέκαστος Ιαβέρης. Γιατί και χθες στη χώρα μας μία κυρία έκλεψε κρέας και άλλα  τρόφιμα (αξίας 30-40 ευρώ) από ένα σούπερ-μάρκετ (κατά διαβολική σύμπτωση γερμανικών συμφερόντων), την συνέλαβαν οι άνθρωποι του καταστήματος και ήθελαν να την μηνύσουν.

Είναι η αντίδραση της κοινωνίας που απέτρεψε την εταιρεία από το να προχωρήσει σε μήνυση. Η κυρία όμως έχει μία σύνταξη που θεωρείται από τις καλές. Πληρώνει όμως την τράπεζα για να μην της πάρουν το σπίτι. Και έτσι ο μήνας δεν βγαίνει.

Το δίλημμα μεγάλο.

Σπίτι ή φαγητό;

Μετά από δέκα χρόνια χρεοκοπίας και των συνεπειών της, μετά από δυο χρόνια πανδημίας και των συνεπειών της, η κατάσταση είναι δύσκολη (δεν λέμε τραγική για να μην μας πείτε μίζερους) για μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Και όσο περνά ο καιρός η κατάσταση θα γίνεται δύσκολη για όλο και περισσότερους. Και αυτοί που δεν αντιμετωπίζουν το δίλημμα σπίτι ή φαγητό, αντιμετωπίζουν διλήμματα. Πόση ζέστη και πόσο φαγητό; Πώς να πληρωθούν οι υποχρεώσεις και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα; Επειδή δεν φαίνεται να έχετε απαντήσεις, ξεκινήστε από κάτι απλό: Ενημερωθείτε για όσα πραγματικά συμβαίνουν στη χώρα!

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.