Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ο Σαράφης: Αντικρουόμενες διαρροές από ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Εντελώς διαφορετικές είναι οι εκδοχές που παρουσιάζουν ΝΔ και ΣΥΡΖΑ αναφορικά με την κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis "Μάξιμου Σαράφη". Από τη ΝΔ υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζει τίποτα για πολιτικά πρόσωπα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει επιβεβαίωση του σκανδάλου με την φαρμακοβιομηχανία.

Άρειος Πάγος για υπόθεση Novartis: Δεν αίρεται το καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων - Διαμάχη κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πηγές του Αρείου Πάγου οι προστατευόμενοι μάρτυρες συνεχίζουν να διέπονται από καθεστώς προστασίας μαρτύρων είτε τελικά εμφανιστούν να καταθέσουν στην Προανακριτική είτε οχι.

Ένταλμα βίαιης προσαγωγής και για την "Κελέση" – Δεν εμφανίστηκε στην ΓΑΔΑ

Στα "χνάρια" του "Μάξιμου Σαράφη" και η "Αικατερίνη Κελέση", η οποία δεν εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει ενώπιον των μελών της Προανακριτικής επιτροπής, που ερευνά την σκευωρία Novartis, όπως άλλωστε είχε ουσιαστικά προαναγγείλει με δήλωσή της προς τα μέλη της Επιτροπής, πριν από μερικές ημέρες.

Άρση προστασίας μαρτύρων: Η διπλή ιδιότητα και ο ρόλος της εισαγγελίας

Για να αρθεί η προστασία των προστατευομένων μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis, πρέπει να υποβληθεί αίτημα από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής προς τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, σύμφωνα με εισαγγελικούς κύκλους του Αρείου Πάγου.

Novartis: Άφαντος ο "Σαράφης" - Πιθανή η άρση προστασίας των μαρτύρων

Ανοιχτό αφήνουν μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης το ενδεχόμενο να ζητήσουν την άρση του καθεστώτος προστασίας για τους "Μάξιμο Σαράφη" και "Αικατερίνη Κελέση", εάν και η προγραμματισμένη για αύριο εξέταση της "Αικατερίνης Κελέση", λάβει την ίδια τροπή με την εξέταση του "Μάξιμου Σαράφη" που σήμερα οδηγήθηκε σε

Novartis: Αρνήθηκε να πάει ο Σαράφης-Διετάχθη η βίαιη προσαγωγή του-Αποχώρησαν οι βουλευτές από τη ΓΑΔΑ

Αποχώρησαν λίγο μετά τις 18:30 τα μέλη της προανακριτικής απο το κτήριο της ΓΑΔΑ καθώς παρά τις έρευνες της αρμόδιας υπηρεσίας της ΕΛΑΣ ο προστατευόμενος μάρτυρας “Μάξιμος Σαράφης” δεν ανευρέθη.

Γεωργιάδης: Ο "Σαράφης" τρέχει σαν λαγός - Μιλάμε για ανθρώπους που προσπάθησαν να καταλύσουν το πολίτευμα

Τη βίαιη προσαγωγή του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis "Μάξιμου Σαράφη" στη ΓΑΔΑ αποφάσισε η Προανακριτική Επιτροπή. Και αυτό γιατί κατά πληροφορίες, ο εν λόγω μάρτυρας αρνήθηκε να προσέλθει προς κατάθεση.

Η περίπτωση Παπασταύρου θυμίζει τη διαφήμιση των καταστημάτων Σαράφη

(ΣΑΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΩΡΑ ΚΑI ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ) : "ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ OFFSHORE ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΥΠΟΠΤΟ ΧΡΗΜΑ"

ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟFFSHORE Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Subscribe to Σαράφης