Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Δύναμη Ζωής»: Βαριά εκτεθειμένη η Διοίκηση της Περιφέρειας για την αγορά μηχανημάτων απολύμανσης

Για «άτακτη υποχώρηση», από πλευρά της Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής κάνει λόγο η «Δύναμη Ζωής» σημειώνοντας ότι «ο Περιφερειάρχης υπό τη σαρωτική πίεση της Αντιπολίτευσης αναγκάστηκε να πάρει χθες πίσω την πολλαπλά έωλη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για την προμήθεια 500 σετ μηχανημάτων απολύμανσης προϋπολογισμού 930.000 ευρώ»

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με υπεροψία και υποτιμά τον κόσμο της εργασίας και της μεσαίας τάξης

“Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με υπεροψία και υποτιμά τον κόσμο της εργασίας και της μεσαίας τάξης. Όταν ο κ. Γεωργιάδης λέει ότι στο γονίδιο του έμπορου είναι η γκρίνια, όταν ο κ. Ζαβός μιλά για επιχειρήσεις “ζόμπι” και επιχειρηματίες “μπαταχτσήδες”" τόνισε σε συνέντευξη της η Ρένα Δούρου

Η Δούρου ανοίγει την αυλαία του #TheTimeHasCome στην Ελλάδα

Η πρώην περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης "Δύναμη Ζωής", Ρένα Δούρου, πρόκειται να ανοίξει την αυλαία του κινήματος #TheTimeHasCome στην Ελλάδα, μίας δράσης που αναφέρεται στην μετά- κορωνοϊού εποχή.

Τσίπρας: Η περιβαλλοντική πολιτική πηγαίνει χρόνια πίσω

Για «αντιδημοκρατική μεθόδευση», έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την διαδικασία νομοθέτησης του αντι-περιβαλλοντικού ν/σ της κυβέρνησης η οποία «αποσκοπεί και στην εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων, όπως η αφαίρεση απαιτήσεων αδειοδότησης της "Ελληνικός Χρυσός"»

Η Περιφέρεια Αττικής "λανσάρει" "αντισηπτικό - απολυμαντικό" που είναι... καλλυντικό

Η Περιφέρεια Αττικής, φέρεται να κυκλοφόρησε ένα... καλλυντικό προϊόν, ως "αντισηπτικό-απολυμαντικό". Το μπουκαλάκι που περιέχει το λεγόμενο αντισηπτικό, φέρει αυτοκόλλητο με το εθνόσημο και αναγράφει "Ελληνική Δημοκρατία Περιφέρεια Αττικής".

Ρένα Δούρου: Μαζί βάζουμε τις ψηφίδες αλληλεγγύης

«Δίνουμε τον αγώνα ζωής για τους γονείς και τα παιδιά μας, βάζοντας ο καθένας μας από τη θέση ευθύνης του, τη δική του ψηφίδα στο μωσαϊκό της συλλογικής μας ευθύνης για το σήμερα και το αύριο», υπογραμμίζει η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής»

Δύναμη Ζωής για Γλέζο: Αποχαιρετούμε τον πρώτο παρτιζάνο

«Η Δύναμη Ζωής αποχαιρετά τον Μανώλη Γλέζο. Τον πρώτο παρτιζάνο, τον άνθρωπο της δράσης κατά του φασισμού». Με αυτά τα λόγια η Δύναμη Ζωής αποχαιρετά τον Μανώλη Γλέζο. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αναστολή της ανακύκλωσης χαρτιού στα νοσοκομεία ζητεί η Ρένα Δούρου

«Με ενέργειες ευθύνης, μαζί με τους πολίτες, τους εργαζόμενους, ο καθένας στον τομέα ευθύνης του, κτίζουμε το τείχος προστασίας της δημόσιας υγείας», τονίζει η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής»

«Δύναμη Ζωής»: Διατίμηση σε προϊόντα αντιμετώπισης του κορωνοϊού για την προστασία της ζωής μας

«Με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει ακόμη επιβληθεί υποχρεωτική διατίμηση κρίσιμων, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, προϊόντων, όπως ενδεικτικά οι μάσκες και τα αντισηπτικά», σχημείωνει η «Δύναμη Ζωής»

Ρένα Δούρου: Επτά ερωτήματα για τα θέματα περιβάλλοντος και ενέργειας

Επτά καίρια ερωτήματα που αναδεικνύουν την κυβερνητική αβελτηρία, αδιαφορία και υποκρισία για τα θέματα του περιβάλλοντος και της ενέργειας, έθεσε, στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης της ΕΝ.ΠΕ, η Ρένα Δούρου, στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

"Δύναμη Ζωής": Οι ευθύνες της Διοίκησης της Περιφέρειας για τις δολιοφθορές στον αγωγό της Αίγινας

"Με καθυστέρηση 12 ημερών, η Διοίκηση της Περιφέρειας αντέδρασε στο μείζον θέμα της δολιοφθοράς του αγωγού της Αίγινας αν και αυτή διαπιστώθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες την Παρασκευή 31/01/2020", τονίζει η "Δύναμη Ζωής", προσθέτοντας ότι "η Διοίκηση της Περιφέρειας οφείλει να φροντίσει ώστε να αποκατασταθεί στο 100% η ποιοτική κατάσταση του αγ

Subscribe to Ρένα Δούρου