Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέα πρωτοβουλία για το Κυπριακό ανήγγειλε ο Γκουτέρες

Τη σημασία της ανάπτυξης μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης και της αποφυγής μονομερών ενεργειών που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τη μελλοντική επιτυχία των διαπραγματεύσεων του Κυπριακού, υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην δημοσιογραφική διάσκεψη που παραχώρησε με την ευκαιρία την έναρξης της 75ης Συ

Κορωνοϊός: Πρωτοβουλία των G20 για την καταπολέμηση της πανδημίας

Η Ομάδα των 20 πιο ανεπτυγμένων οικονομιών του κόσμου (G20) ξεκινά από σήμερα διεθνή πρωτοβουλία για να επιταχύνει την πρόσβαση στα υγειονομικά εργαλεία που χρειάζονται για την καταπολέμηση του νέου κορωνοϊού.

Πρωτοβουλία δημιουργών «450+»: Ιστορική μέρα η αδειοδότηση της ΕΔΕΜ

«Δεν επαναπαυόμαστε. Η μετάβαση από την ΕΥΕΔ στην ΕΔΕΜ θέλει αγώνα και δουλειά», αναφέρει η πρωτοβουλία δημιουργών και κληρονόμων σε ανακοίνωσή της.

Η ΕΔΕΜ σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ πήρε την άδεια λειτουργίας της, αναφέρει η πρωτοβουλία δημιουργών και κληρονόμων:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, το πρώτο βήμα έγινε!

Αλληλεγγύη για Όλους: Πρωτοβουλία για συλλογή ειδών προσωπικής υγιεινής

Με πρωτοβουλία των δομών Αλληλεγγύης της Αττικής και της «Αλληλεγγύης για Όλους», ξεκινάμε καμπάνια συλλογής ειδών προσωπικής υγιεινής για τους μετανάστες που «φιλοξενούνται» στο Κ.Υ.Τ της Μόριας.

Η Αλληλεγγύη για Όλους αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Πρόταση υποψηφιότητας Τσίπρα - Ζάεφ για το επόμενο Νόμπελ Ειρήνης

Η Τυνήσια Wided Bouchamaoui (Κουαρτέτο Εθνικού Διαλόγου της Τυνησίας), κάτοχος του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2015, θα παρουσιάσει αύριο σε εκδήλωση ιδιωτικoύ Πανεπιστήμιου των Σκοπίων την πρωτοβουλία να είναι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, υποψήφιοι για το επόμενο Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Subscribe to πρωτοβουλία