Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Πόλεμος» και… εκτός Βουλής ανάμεσα σε Τσακαλώτο και Σταϊκούρα

Ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετέφεραν στα social media την κόντρα που ξεκίνησαν στη Βουλή για την προστασία της α’ κατοικίας, στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο του Υπουργ

Γεννηματά: Καλώ τον πρωθυπουργό να στηρίξει την τροπολογία του ΚΙΝΑΛ για την Α' κατοικία

H Φώφη Γεννηματά κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να στηρίξει την «πλήρη και επεξεργασμένη νομοθετική ρύθμιση» που καταθέτει το Κίνημα Αλλαγής για τέταρτη φορά για να επιλυθεί το ζήτημα προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Τροπολογία για την προστασία της πρώτης κατοικίας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι προβλέπει

Τροπολογία για την προστασία της πρώτης κατοικίας κατέθεσαν 69 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Με την προτεινόμενη τροπολογία διευρύνεται το πλαίσιο του νόμου ενώ προσδιορίζεται ρητά η αυτοματοποιημένη διαδικασία υπολογισμού των δόσεων της ρύθμισης.

Ποιο είναι το νέο πλαίσιο για την προστασία α' κατοικίας: Κρατική επιδότηση των δόσεων - Οι 3 κλίμακες

Μεγαλύτερη περίμετρο προστασίας και κάλυψη για πρώτη φορά των συνεπών δανειοληπτών, προβλέπει το νέο σχήμα για την πρώτη κατοικία, που θα ισχύσει ως το τέλος του έτους, δηλαδή πριν ενεργοποιηθεί ο νέος Πτωχευτικός.

Προστασία πρώτης κατοικίας για τους πληγέντες από την πανδημία του κορωνοϊού

Αν και ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι αποφάσεις για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ωστόσο αύριο, Πρωτομαγιά, αναμένεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να προβεί σε ανακοινώσεις για το νέο πλαίσιο προστασίας, καθώς σήμερα λήγει το προηγούμενο σχέδιο.

Εννέα στις δέκα επιχειρήσεις θέλουν παράταση της προστασίας πρώτης κατοικίας

Μία στις επτά επιχειρήσεις (περίπου 100.000) ενδέχεται να κλείσουν μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, όπως προκύπτει από τα βασικά ευρήματα έκτακτης έρευνας του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) για τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στις μικρές και πολύ μικρές επιχε

Παρά την «πόρτα» από τους θεσμούς, ο Σκυλακάκης λέει ότι δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί

 Μάλλον δεν θα το ακούσουν πολύ... φιλικά αυτό οι θεσμοί

Μπορεί οι θεσμοί να απέρριψαν χωρίς δεύτερη κουβέντα το αίτημα της κυβέρνησης να παραταθεί και πέραν της 30ης Απριλίου η προστασία της πρώτης κατοικίας, ο υφυπουργός Οικονομικών όμως Θόδωρος Σκυλακάκης διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα παρατείνει την προστασία.

Subscribe to πρώτη κατοικία