Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προσοχή: Συναγερμός σε Ικαρία, Σάμο, Λέσβο, Χίο - Μείνετε σπίτι

Σε συνέχεια του Έκτακτου Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Τρίτη 08 Δεκεμβρίου 2020 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σχετικά με νέα μεταβολή που θα παρουσιάσει ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, καθώς

Καιρός – Αρναούτογλου: Προσοχή τις επόμενες ώρες σε αυτές τις περιοχές

Ο καιρός μας δείχνει τα δόντια του, και όπως σημειώνει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, “δυνητικά επικίνδυνες δείχνουν οι βροχοπτώσεις τις επόμενες ώρες (χοντρικά από τα μεσάνυχτα απόψε μέχρι και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης) ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗΣ”.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ισχυρή σύσταση Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων

Σε συνέχεια του Έκτακτου Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Τρίτη 08 Δεκεμβρίου 2020 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σχετικά με νέα μεταβολή που θα παρουσι

Black Friday: Τι να προσέξετε για να αποφύγετε τις «παγίδες»

Ενόψει των εμπορικών προσφορών της Black Friday στις 27 Νοεμβρίου, η οποία συχνά δημιουργεί την αίσθηση του «επείγοντος» στη λήψη απόφασης αγοράς, η γενική διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διενέργεια των ηλεκτρονικών τους σ

Αστυνομία: Προσοχή! Αν δείτε αυτό το email μην το ανοίξετε

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα περιπτώσεις απόπειρας υποκλοπής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μέσω email με τη χρήση τεχνικών «ηλεκτρονικού ψαρέματος» (phishing).

ΕΟΦ: Προσοχή σε αυτό το προϊόν - Μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο ΕΟΦ, προκειμένου να μην καταναλώσει το κοινό συγκεκριμένο προϊόν, καθώς μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία. Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για το προϊόν PREDSTAVIT, το οποίο διαφημίζεται και διακινείται μέσω διαδικτύου.

Κλιματιστικά και κορωνοϊός: Τα SOS και οι συμβουλές των ειδικών για σωστή χρήση

Ο συγχρωτισμός των ατόμων σε κλειστούς χώρους που γίνεται χρήση κλιματιστικών αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων, όπως ο κορωνοϊός, που μεταδίδονται με σταγονίδια μέσω του αναπνευστικού συστήματος.

Κορωνοϊός: Τι να προσέχουν οι ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα

Ο νέος κορωνοϊός, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει μέχρι σήμερα η επιστημονική κοινότητα, προσβάλει πιο σοβαρά ηλικιωμένους (αύξηση των θανατηφόρων συμβάντων με την αύξηση της ηλικίας), ανοσοκατασταλμένους ασθενείς, ασθενείς με καρδιαγγειακά νοσήματα, με Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

Αντίστροφη μέτρηση για τις χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων ξεκίνησε και οι καταναλωτές ξεκινούν σιγά-σιγά την έρευνα αγοράς.

Οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Tι να κάνετε αν αποκλειστείτε - Οδηγίες ΕΛΑΣ για την κακοκαιρία

Οδηγίες της ΕΛΑΣ για την κακοκαιρία σε περίπτωση που μετακινείστε με αυτοκίνητο, τι να προσέξετε όταν είστε στο δρόμο και τι να κάνετε εάν αποκλειστείτε. 

Σε περίπτωση που μετακινηθείτε εκτός πόλεως:

 

Προσοχή: Αν κάνετε τα παρακάτω καταστρέφετε το συκώτι σας!

Με βάρος περίπου 1,3 κιλά, το ήπαρ (συκώτι) είναι το 2ο μεγαλύτερο όργανο του σώματος μετά το δέρμα.

Το συκώτι εκτελεί πολλές βασικές λειτουργίες που σχετίζονται με την πέψη, τον μεταβολισμό, την ανοσία σε βλαβερές ουσίες και την αποθήκευση των θρεπτικών ουσιών μέσα στο σώμα.

Subscribe to προσοχή