Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έτσι θα εισάγονται τα προϊόντα της ΕΕ στη Μεγάλη Βρετανία από το 2021 - Όλη η διαδικασία

Οι εισαγωγές προϊόντων στη Μεγάλη Βρετανία, προέλευσης ΕΕ, στα οποία επιβάλλονται ειδικοί φόροι κατανάλωσης, από την 1η Ιανουαρίου 2021, θα αντιμετωπίζονται όπως οι εισαγωγές από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο.

Γερή "σφαλιάρα" στην Τουρκία: Η Σαουδική Αραβία μποϊκοτάρει τα τουρκικά προϊόντα - Τι εντολή δίνει στους εισαγωγείς της! (Έγγραφο)

Η Σαουδική Αραβία μετατρέπει το μέτρο του μερικού μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων που εφαρμόζει εδώ και δύο χρόνια σε καθολικό αποκλεισμό εισαγωγής τουρκικών προϊόντων, όπως αναφέρει τούρκικο δημοσίευμα.

ΕΟΦ: Προσοχή σε αυτό το προϊόν - Μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο ΕΟΦ, προκειμένου να μην καταναλώσει το κοινό συγκεκριμένο προϊόν, καθώς μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία. Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για το προϊόν PREDSTAVIT, το οποίο διαφημίζεται και διακινείται μέσω διαδικτύου.

Σ’ αυτά τα προϊόντα μειώνεται ο ΦΠΑ στο 13% από Δευτέρα – Αναλυτικά παραδείγματα

Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου ενεργοποιούνται οι νέοι συντελεστές ΦΠΑ σε δεκάδες προϊόντα και υπηρεσίες, όπως προβλέπονται στην τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή την Τετάρτη (27/05), ώστε να βοηθηθεί και ο χώρος της εστίασης, που άνοιξε τη Δευτέρα (25/05).

Κορωνοϊός - Σούπερ μάρκετ: Ζαλίζουν οι αυξήσεις στις πωλήσεις - Τα 30 δημοφιλέστερα προϊόντα στην Ελλάδα

Μεγάλες είναι οι πιέσεις που δέχονται τα ελληνικά σούπερ μάρκετ τις τελευταίες ημέρες, λόγω της κατακόρυφης αύξησης της ζήτησης που έχει προκαλέσει η έξαρση του κορωνοϊού.

Αυτά είναι τα προϊόντα με ΦΠΑ 6% - Ποια τρόφιμα και υπηρεσίες "πέφτουν" στο 13%

Η αναλυτική εγκύκλιος με τα είδη διατροφής και τις υπηρεσίες εστίασης που μετατάσσονται από τη Δευτέρα στον μειωμένο συντελεστή 13% από τον συντελεστή 24% υπογράφηκε από τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Αύξηση του ΦΠΑ από 1η Ιουνίου

ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ                                                                                                                               

Στα είδη διατροφής οι περισσότερες αυξήσεις ενώ θα επιβαρυνθούν και τα Μέσα Μεταφοράς.

Παρακάτω αναλυτικά οι αυξήσεις λόγω του ΦΠΑ

O κόσμος πλημμύρισε από… «μαϊμούδες»!

Τα πλαστά και πειρατικά προϊόντα αντιστοιχούν έως το 2,5% του παγκόσμιου εμπορίου, δηλαδή 461 δισεκατομμύρια δολάρια, πλήττοντας σημαντικά τις επιχειρήσεις και τα κρατικά ταμεία, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, τονίζοντας πως το εμπόριο απομιμήσεων γνωστών ειδών έχει επιδεινωθεί την τελευταία δεκαετία, με την Κίνα

Στο «τραπέζι» της διαπραγμάτευσης η αύξηση του ΦΠΑ στο 24%

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΤΙΜΗ

Την αύξηση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ κατά μια ποσοστιαία μονάδα από το 23 στο 24% έχει προτείνει, σύμφωνα με την Καθημερινή, η κυβέρνηση στην τρόικα, η οποία φέρεται να αποδέχεται το μέτρο.

Ανοίγει τον Ιούλιο το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου (Εικόνες)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ                                         

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα εισέλθουν στο… Yanjiao, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου που ξεκινάει τη λειτουργία του φέτος τον Ιούλιο.

Προσοχή: Ποια προϊόντα της Mars ανακαλούνται προληπτικά στην Ελλάδα (Πίνακας)

Στην προληπτική ανάκληση ορισμένων προϊόντων της προχώρησε η Mars Hellas, μετά από μεμονωμένο περιστατικό εντοπισμού πλαστικής ύλης σε ένα από τα προϊόντα συγκεκριμένης παρτίδας.

Ο ΕΦΕΤ σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Subscribe to προϊόντα