Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πέτσας: Περιμένουμε από την Τουρκία να δείξει έμπρακτη αποκλιμάκωση (video)

Με αναφορά στο τηλεφώνημα του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Νέα μέτρα: Ποια επεκτείνονται - Τη Δευτέρα οι αποφάσεις για τον Δεκαπενταύγουστο (Video)

Την απαγόρευση διέλευσης από την Κακκαβιά από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί καθημερινά ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας, ενώ επεκτείνεται από αύριο η απαγόρευση διέλευσης από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί στις χερσαίες πύλες εισόδου της χώρας που παραμένουν ανοιχτές για συγκεκριμένες κατηγορίες διακινουμένων πλην του Προμαχών

Πέτσας: Η κλιμάκωση των προκλήσεων από την Άγκυρα θα οδηγήσει σε κρίση των σχέσεων της Τουρκίας με την EE

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Στέλιο Πέτσα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε γνωστό πως ο πρωθυπουργός έστειλε επιστολή στην ηγεσία της ΕΕ για την τουρκική προκλητικότητα.

Πέτσας: Στηρίζουμε την εργασία, προτιμούμε μισθό και όχι επίδομα ανεργίας (video)

«Βρισκόμαστε σήμερα σε μια ευχάριστη θέση: έχουμε ξεπεράσει την πρώτη φάση της πανδημίας του κορονοϊού με επιτυχία χάρη στις προσπάθειες όλων των Ελλήνων», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σε 3 άξονες τα μέτρα της κυβέρνησης - Ανάσχεση διασποράς κορωνοϊού, ενίσχυση συστήματος υγείας, στήριξη οικονομίας

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών για τα μέτρα της κυβέρνησης εναντίον της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανέλυσε τους τρεις άξονες των μέτρων.

Έκτακτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τη Γεροβασίλη

Έκτακτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προγραμματίστηκε για τις 3:30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβερνητική εκπρόσωπος θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις με τις διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Γεροβασίλη: Η είσοδος των τρακτέρ στο κέντρο είναι ευθύνη της Τροχαίας

«Τα μπλόκα δεν θα φτάσουν στο Σύνταγμα»

Την πρόταση προς τους αγρότες «για εξαντλητικό διάλογο όχι όμως από μηδενική βάση» επανέλαβε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, καλώντας τους να απομονώσουν εκείνους «που προσπαθούν να αξιοποιήσουν τις κινητοποιήσεις για πολιτικούς αποκλειστικά λόγους».

Subscribe to Πολιτικοί συντάκτες