Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ρύθμιση οφειλών στην Εφορία: Όλο το σχέδιο για φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ενοίκια

Η ρύθμιση των οφειλών των φορολογούμενων προς το δημόσιο, «καίει» εργαζόμενους κι επιχειρήσεις και ειδικά μετά τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού, οι ρυθμίσεις είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες για την επιβίωση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

ΑΑΔΕ: Εφιάλτης για 71.000 φορολογούμενους που είχαν λάβει αναδρομικά

Εξετάσθηκαν περισσότερες από 155.000 υποθέσεις

Εκκαθαριστικά χρεωστικά σημειώματα σε 71.000 φορολογούμενους που είχαν λάβει αναδρομικά από το 2013 αλλά δεν τα είχαν δηλώσει στις φορολογικές δηλώσεις τους απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Μέχρι και σε 6 μηνιαίες δόσεις η εξόφληση του φόρου εισοδήματος

Σε έξι μηνιαίες δόσεις, από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο, θα μπορούν να πληρώσουν τον φόρο εισοδήματος οι φορολογούμενοι, σύμφωνα με τροπολογία που θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών.

Πρωτογενές πλεόνασμα 3 δισ. στο πρώτο δίμηνο του 2016

ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ - ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,038 δισ. ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016 έναντι πλεονάσματος ύψους 1,238 δισ. ευρώ την ίδια περίοδο πέρυσι και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,065 δισ. ευρώ.

Αλεξιάδης: Η εξόφληση του φόρου εισοδήματος σε 6 ή 7 μηνιαίες δόσεις (Βίντεο)

«Το 2015 είχαμε τρεις διμηνιαίες δόσεις για την εξόφληση του φόρου εισοδήματος. Φέτος προσπαθούμε η εξόφληση του φόρου εισοδήματος να πραγματοποιηθεί σε 6 ή 7 μηνιαίες δόσεις», ανέφερε ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης μιλώντας στο Mega.

Subscribe to φόρος εισοδήματος