Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έλληνας φαρμακοποιός στο Μιλάνο: «Ζούμε σε ζούγκλα, θα νοσήσουν 4 εκ. μέχρι τον Ιούνιο»

Τη ζωή τους κορώνα γράμματα παίζουν κάθε μέρα γιατροί και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης του κορωνοϊού ειδικά στο «μάτι του κυκλώνα» που δεν είναι άλλο από την περιφέρεια της Λομβαρδίας στην βόρεια Ιταλία.

Κορωνοϊός: Συστάσεις του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου προς τους φαρμακοποιούς

Συστάσεις προς τους φαρμακοποιούς για να προστατευθούν οι ίδιοι αλλά και οι ασθενείς κάνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, μετά και την απόφαση του ΠΟΥ, να χαρακτηρίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού ως πανδημία.

Ειδικότερα, προτείνει τα εξής:

Φαρμακοποιός πάλεψε με ληστές στη Λυκόβρυση - Εισέβαλαν και σε φαρμακείο στο Νέο Ηράκλειο

Πάλεψε με τους ληστές και τους έτρεψε σε φυγή, άφησαν πίσω τους, μια γεμιστήρα και ένα πορτοφόλι.

Με αυτοθυσία και τόλμη, ο ιδιοκτήτης φαρμακείου επί της οδού Αμαρουσίου στη Λυκόβρυση, πάλεψε σώμα με σώμα με τους δυο επίδοξους ληστές που έφτασαν στην επιχείρηση του στις 20:15 το απόγευμα της Πέμπτης.

Έλλειψη αντιγριπικών φαρμάκων – Με ιατρική συνταγή λέει ο ΕΟΦ

Οι φαρμακοποιοί καταγγέλλουν έλλειψη φαρμάκων κατά της γρίπης, και εδικά του TAMIFLU, ενώ την ίδια στιγμή τα κρούσματα της ασθένειας κάνουν την εμφάνιση τους όλο και πιο συχνά, ενώ μάλιστα κλείνουν και σχολεία σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι φαρμακοποιοί κατά της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, κατά της απελευθέρωσης του επαγγέλματος του φαρμακοποιού. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών ζητά να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και παράνομες οι αποφάσεις των υπουργών Υγείας και Οικονομικών, σύμφωνα με τις οποίες μπορούν να ανοίγουν φαρμακεία ιδιώτες πολίτες.

Subscribe to φαρμακοποιοί