Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο ΟΗΕ χτυπά το «καμπανάκι»: Η πείνα επιδεινώνεται στον κόσμο – Τα στοιχεία για το 2020

Σχεδόν ένας άνθρωπος στους εννιά υπέφερε από χρόνιο υποσιτισμό το 2019, μια αναλογία που αναμένεται να επιδεινωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επισημαίνει ετήσια έκθεση του ΟΗΕ που δόθηκε σήμερα, Δευτέρα στη δημοσιότητα.

«Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι» - Γροθιά στο στομάχι το σημείωμα 9χρονου από την Πάτρα

Την τραγική θέση στην οποία βρίσκεται άλλη μία πατρινή οικογένεια «πρόδωσε» το σημείωμα ενός εννιάχρονου παιδιού που επισκέφθηκε με τους γονείς του το «Φωτεινό αστέρι» προκειμένου να πάρουν ρούχα.

Κορωνοϊός: Η φτώχεια απειλεί έως και 86 εκατομμύρια παιδιά επιπλέον – Τι δείχνει νέα μελέτη

Ο οικονομικός αντίκτυπος της πανδημίας του κορωνοϊού μπορεί να βυθίσει ως και 86 εκατομμύρια παιδιά ακόμη στη φτώχεια μέχρι το τέλος της χρονιάς, σύμφωνα με κοινή μελέτη της μη κυβερνητικής οργάνωσης Save the Children και της UNICEF.

Βάλε τέλος στην πείνα - Αυτή είναι η ουσία που κόβει τη λιγούρα

Η σελαστρόλη είναι ένα τριτερπένιο που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Tripterygium wilfordii (λέγεται και «η άμπελος του Θεού των κεραυνών» ή  «η άμπελος του Διός») στο οποίο αποδίδονται αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Είναι ένα πεντακυκλικό τριτερπενοειδές και ανήκει στην οικογένεια των μενιδίων κινόνης.

Ποια είναι τα ιδανικά «σνακ» που θα απογειώσουν τη γυμναστική σου;

Αγαπάς την γυμναστική και είναι ο τρόπος της καθημερινότητας σου για να νιώθεις υγιής και γεμάτος ευεξία. Πηγαίνεις στο γυμναστήριο, κάνεις τις ασκήσεις σου στο σπίτι, κολυμπάς, τρέχεις, όποιος κι αν είναι ο τρόπος που σε εκφράζει, ένα τονωτικό σνακ είναι πάντοτε πολύ χρήσιμο για οποιοδήποτε είδος γυμναστικής επιλέξεις.

Subscribe to πείνα