Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός: 1.621 παραβάσεις σε 74.987 ελέγχους

Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α.,Σ.ΕΠ.Ε, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) διενήργησαν την Τρίτη 29.12.2020  συνολικά 74.987 ελέγχους και κατέγραψαν 1.621 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού. 

Κορωνοϊός στον χώρο εργασίας: Πού εντοπίστηκαν οι περισσότερες παραβάσεις

Η Δυτική Ελλάδα, η Πελοπόννησος και η Κεντρική Μακεδονία είναι μαζί με την Αττική οι… πρωταθλήτριες στους ελέγχους του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για παραβάσεις που σχετίζονται ειδικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Χαμός με τις παραβάσεις: 650 για μάσκα, 183 για μετακινήσεις και μία για παράνομη λειτουργία καταστήματος

Στη βεβαίωση 650 παραβάσεων για μη χρήση μάσκας, 183 για παραβάσεις περιορισμού κίνησης και σε μία για λειτουργία καταστήματος στο Περιστέρι, προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, χθες (Δευτέρα 26 Οκτωβρίου), τρίτη ημέρα των νέων περιοριστικών μέτρων.

Για ποιο λόγο θα τιμωρούνται με πρόστιμα έως 100 χιλ. ευρώ τα σούπερ μάρκετ

Μέχρι τις 100.000 ευρώ φτάνουν τα πρόστιμα που μπορεί να επιβληθούν στα σούπερ μάρκετ, σε περίπτωση μη υποβολής τιμών πώλησης βασικών αγαθών ή υποβολής ανακριβούς δήλωσης, στην ψηφιακή πλατφόρμα e - Καταναλωτής, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στις 27 οι παραβάσεις για τη μη χρήση μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων

Συνεχίζεται ακόμα η απαγόρευση της μετακίνησης εκτός νομού ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, χθες, Σάββατο 9 Μαΐου, σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: 38 παραβάσεις για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας

Σε 38 ανήλθαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι παραβάσεις για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας, χθες, Τετάρτη 6 Μαΐου, σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: 52 παραβάσεις το Σάββατο, πήραν 32 πινακίδες - Τρεις συλλήψεις για άνοιγμα καταστημάτων

Σε 52 ανήλθαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι παραβάσεις των μέτρων για τον κορωνοϊό για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας, χθες, Σάββατο 2 Μαϊου, σε όλη την Ελλάδα.

Ανησυχία ενόψει Πρωτομαγιάς: 1.408 παραβάσεις μόνο χθες, με άσκοπες μετακινήσεις λόγω του καλού καιρού

Μπορεί το σύνθημα του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό είναι το «Μένουμε Σπίτι», ωστόσο χθες Κυριακή οι... καμπάνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίστηκαν αφού ο καλός καιρός ώθησε τους πολίτες σε πολλές άσκοπες μετακινήσεις.

Ξεπέρασαν τις 31.000 οι παραβάσεις απαγόρευσης κυκλοφορίας

Καλός καιρός της Παρασκευής φαίνεται ότι έφερε χαλάρωση. Και αυτό διότι τα πρόστιμα που επέβαλε χθες (10/4) η ΕΛ.ΑΣ. για άσκοπες μετακινήσεις ήταν αυξημένα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδας. Την Παρασκευή επιβλήθηκαν συνολικά 2.451 πρόστιμα σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν ως εξής:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Βεβαιώθηκαν 655 παραβάσεις την Τετάρτη

Οι συστηματικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στους δρόμους όλης της Ελλάδας συνεχίζονται και την Τετάρτη βεβαιώθηκαν 655 παραβάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει θεσπιστεί λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, σήμερα από 06:00 έως 15:00, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 665 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 1.610 οι παραβάσεις σε μια ημέρα - Πέντε συλλήψεις

Σε 1.610 ανήλθαν οι παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, χθες, Δευτέρα 6 Απριλίου, σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, οι άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν στις εξής περιοχές:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 5.762 πρόστιμα για άσκοπη κυκλοφορία το πρώτο 6ήμερο

Η πλειοψηφία των πολιτών ακολουθεί τις οδηγίες των Αρχών

Ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα του μέτρου απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας με την πρώτη αποτίμηση να κάνει λόγο για θετικό αντίκτυπο στην εξάπλωση της επιδημίας και κυβερνητικές πηγές να σημειώνουν πως η πλειοψηφία των πολιτών ακολουθεί τις οδηγίες των αρχών.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 1.113 παραβάσεις χθες - Επτά συλλήψεις για παράνομη λειτουργία καταστημάτων

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης της απαγόρευσης κυκλοφορίας και γενικά των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες, Πέμπτη 26 Μαρτίου:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 2.950 πρόστιμα σε τρία 24ωρα - 442.500 ευρώ σε πρόστιμα

Σε όλη την επικράτεια έχουν βεβαιωθεί 2.950 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα

Ακόμα 1.155 πρόστιμα ύψους 150 ευρώ επιβλήθηκαν χθες Τετάρτη από την Αστυνομία για άσκοπες μετακινήσεις.

Subscribe to παραβάσεις