Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Ερντογάν απάντησε στον Ντράγκι: Οι δυτικοί πολιτικοί με προσωπικές επιθέσεις κρύβουν την ανικανότητά τους

Έσπασε τη σιωπή του ο Τούρκος πρόεδρος, απαντώντας εμμέσως στον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Ντράγκι, ο οποίος με αφορμή το SofaGate κατά την επίσκεψη της ευρωπαϊκής ηγεσίας στην Άγκυρα, είχε χαρακτηρίσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «δικτάτορα». 

Η Ιταλία μπλοκάρει 250.000 φιάλες του εμβολίου της AstraZeneca

«Μπλόκο» στην εξαγωγή 250.000 εμβολίων κατά του κορωνοϊού της εταιρείας AstraZeneca έβαλαν οι ιταλικές αρχές, που σταμάτησαν την μεταφορά τους στην Αυστραλία.

Οι δόσεις του εμβολίου τοποθετήθηκαν σε φιαλίδια από ιταλική επιχείρηση,που βρίσκεται στο Ανάνι.

Κορωνοϊός: Ξεκάθαρο μήνυμα Ντράγκι – «Οι φαρμακοβιομηχανίες να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους στην ΕΕ»

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, οι φαρμακοβιομηχανίες πρέπει να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους με την Ευρωπαϊκή Ένωση» τόνισε ξεκάθαρα ο νέος ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Ντράγκι, όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, κατά την συμμετοχή του στην σύνοδο των ηγετών των 27 χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμ

Ιταλία: “Ναι” από την πλειοψηφία των Πέντε Αστέρων στην κυβέρνηση Ντράγκι

Το 59% των εγγεγραμμένων στα Πέντε Αστέρια, μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας είπε «ναι» στην συμμετοχή του κινήματος στην νέα κυβέρνηση που προσπαθεί να συνθέσει ο Μάριο Ντράγκι. Το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τους «πεντάστερους».

Ντράγκι: Η ανοικοδόμηση της Ευρώπης μετά τον κορωνοϊό θα μοιάζει με αυτή μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Η ανοικοδόμηση της Ευρώπης μετά την πανδημία του νέου κορωνοϊού θα μοιάζει με αυτήν που έγινε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και η ΕΕ θα πρέπει να επαναδιατυπώσει τις θεμελιώδεις αξίες της, παρά τις προκλήσεις που θέτουν παγκόσμιες δυνάμεις, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι.

Subscribe to Ντράγκι