Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τη “ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας”

Κατατέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο "Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας".

Με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, θεσπίζεται Κώδικας διευθέτησης οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας και εισάγονται ρυθμίσεις των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας και τη λειτουργία των ΟΤΑ

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την τροποποίηση του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας και τη λειτουργία των ΟΤΑ, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου, κατά τη δεύτερη ανάγνωσή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Με μεγάλη πλειοψηφία 275 βουλευτών πέρασε το νομοσχέδιο Πιερρακάκη για τα δίκτυα 5G

Ποιοι ψήφισαν υπέρ - Ποιοι κατά

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για την ενεργοποίηση δικτύων 5G, ψηφίστηκε με την ευρύτατη συναίνεση της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου.

Ψηφίστηκε το αθλητικό νομοσχέδιο με την τροπολογία για ΕΝΦΙΑ νησιών και 100.000 νέες θέσεις εργασίας

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Αθλητισμού για την «αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου των αρχαιρεσιών των αθλητικών φορέων, διακρινόμενοι συνοδοί αθλητών ΑμεΑ, σύσταση Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή(Ε.Ο.Ε), Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Π.Ε.) και άλλες διατάξεις», ψηφίσθηκε από την Ολομέλεια κατά πλειοψηφ

Σάλο έχει προκαλέσει νομοσχέδιο στη Σομαλία που νομιμοποιεί τον γάμο παιδιών

Νομοσχέδιο που υποβλήθηκε αυτό τον μήνα στο κοινοβούλιο από βουλευτή που πρόσκειται στον πρόεδρο της χώρας προκάλεσε τις έντονες επικρίσεις συναδέλφων του, όταν ανακάλυψαν ότι προβλέπει τη νομιμοποίηση του γάμου στη εφηβεία, ακόμη και στην ηλικία των 10 ετών για κάποια κορίτσια

Σήμερα στην Ολομέλεια το ν/σ για σύσταση Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας στην Υγεία

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας – Ίδρυση και καταστατικό του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία Α.Ε. (Ο.ΔΙ.Π.Υ.

Πέρασε το νομοσχέδιο της Κεραμέως υπέρ των σχολαρχών

Πέρασε από τη Βουλή το νομοσχέδιο της Νίκης Κεραμέως για την ιδιωτική εκπαίδευση, που θεσπίζει ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους σχολάρχες και περιλαμβάνει αρκετές προβληματικές διατάξεις για τους εκπαιδευτικούς.

Βουλή: Δεκτό κατά πλειοψηφία το ν/σ για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης

Με νομοθετικές βελτιώσεις από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ολοκληρώθηκε και σε β' ανάγνωση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση

Με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, να προχωρά σε βελτιωτικές αλλαγές και να κάνει δεκτές βουλευτικές τροπολογίες για θέματα που αφορούν το κτηματολόγιο, μικρές μονάδες φωτοβολταϊκών και ανέγερση ιερών ναών σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, ολοκληρώθηκε στην ολομέλεια, η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για την προώθηση της ηλ

Αρβανίτης: Οι μάσκες για το Κίνημα Αλλαγής έπεσαν (Ηχητικό)

Ο ΣΥΡΙΖΑ – έτσι τα έφερε η ζωή – και είναι ο κεντρικός ή ο πρωτοποριακός παίχτης στην ιστορία του προοδευτικού χώρου, επισήμανε ο κ. Αρβανίτης, παλιότερα αυτός ο παίχτης ήταν το ΠΑΣΟΚ, ενώ υπήρχε Αριστερά

Nομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις: Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή – Στο βήμα συνολικά 124 βουλευτές

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των βουλευτών – και από πλευράς αριθμού εγγεγραμμένων ομιλητών – για το νομοσχέδιο για τις «Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις» το οποίο θα τεθεί σε ψηφοφορία αύριο, Πέμπτη 9 Ιουλίου, το βράδυ.

Κουτσούμπας: «Χουντικής έμπνευσης» το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις- «Αιτία πολέμου»

«Το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις είναι απαράδεκτο, χουντικής έμπνευσης και δημιουργεί προβλήματα στις διαδηλώσεις, στις ατομικές ελευθερίες και στις συλλογικές διεκδικήσεις», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την Πάτρα, μετά από συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη. 

Ζωντανά στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις (Live)

Η πολιτική σύγκρουση στη Βουλή αναμένεται να κορυφωθεί καθώς σήμερα εισάγεται και την Πέμπτη ψηφίζεται στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που βάζει "φρένο"στις διαδηλώσεις, το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ενώ η συζήτηση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, με τις ομιλίες των

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στις 11:30 π.μ. στην Πλατεία Κοραή αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

Subscribe to νομοσχέδιο