Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γαλλική ταινία του 1947 προβλέπει την τεχνολογία του σήμερα (φωτο&video)

Άνθρωποι που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές σε ένα καφέ και οδηγούν αυτοκίνητα εξοπλισμένα με τηλεοράσεις. Αυτές οι εικόνες προηγμένης τεχνολογίας, μας ακούγονται οικείες και μπορεί να μοιάζουν με την πραγματικότητα μας, αλλά δεν είναι σημερινές.

Κώστας Αρβανίτης: Για την εργασία και το μέλλον της

"Εχθές, οι ευρωβουλευτές της GUE/NGL που διαχειρίζονται θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των επιτροπών EMPL (Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων), ECON (Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής) και BUDG (Προϋπολογισμών), συναντηθήκαμε, παρουσία και του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος των επι

"Πράσινα" πλοία : Βιονικά σκάφη και καύσιμα από τους ωκεανούς

Πλέον, περισσότερα από 94.000 εμπορικά σκάφη διαπλέουν στις θάλασσες και τους ωκεανούς σε ολόκληρο τον κόσμο μεταφέροντας συνολικά περίπου το 90% όλων των εμπορικών αγαθών.

Μεταξύ των αγαθών που μεταφέρονται σε αυτά τα φορτηγά-πλοία και τα τανκερς περιλαμβάνονται προϊόντα, όπως ο καφές, η σοκολάτα ή ακόμη και το τσιμέντο.    

Παππάς: Να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον

«Ο λαός μας υπήρξε παράδειγμα θυσίας και τώρα δίνει παράδειγμα ανθρωπιάς και εμπνέει παγκόσμια την αλληλεγγύη στους λαούς που υποφέρουν», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, από την Τρίπολη, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Γεροβασίλη: Καθοριστική για το μέλλον της Ευρώπης η επόμενη Σύνοδος Κορυφής

«Είμαστε σε κρίσιμο σημείο με θετικά μηνύματα»

Καθοριστική για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης χαρακτηρίζει τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαρτίου η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Subscribe to μέλλον