Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη λίμνη Πολυφύτου στην Κοζάνη

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη λίμνη Πολυφύτου Κοζάνης.

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τέσσερα οχήματα και εννέα άνδρες από τα Σέρβια και την Κοζάνη συμμετείχε στην επιχείρηση ανάσυρσης του άτυχου άνδρα, ενώ στο έργο τους συνέδραμε και ιδιώτης ψαράς της περιοχής.

Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη και δεν φαντάζεστε τι ανακάλυψε! (Εικόνες & Βίντεο)

Καθώς περπατούσε δίπλα από την λίμνη Kurtna Matasjarv που βρίσκεται στην Εσθονία, ένα μικρό αγόρι παρατήρησε κάτι παράξενο. Υπήρχε ένα σημείο στο έδαφος όπου δεν φύτρωνε καθόλου βλάστηση.

Αυτή είναι η νέα παγκόσμια «πρωτεύουσα» των… αστραπών

Η λίμνη Μαρακάιμπο της Βενεζουέλας, ανακηρύχθηκε η νέα παγκόσμια «πρωτεύουσα» των αστραπών, καθώς σε αυτήν συμβαίνουν περισσότερες αστραπές μέσα σε ένα έτος, από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Κατά μέσο όρο, στη λίμνη αυτή υπάρχουν περίπου 233 αστραπές ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο ετησίως, ενώ αστράφτει 297 μέρες τον χρόνο.

Κίνα: Τεράστια τρύπα σε λίμνη εξαφανίζει... χιλιάδες ψάρια! (Βίντεο)

Ιχθυοτροφείο είδε τα ψάρια του να εξαφανίζονται όταν στη λίμνη που είχε δημιουργηθεί η εγκατάσταση άνοιξε μία τεράστια τρύπα και 10.000 ψάρια βάρους 25 τόνων και αξίας 50.000 δολαρίων έγιναν… καπνός.

Οι ομορφότερες ανοιξιάτικες λίμνες του κόσμου

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ                                                                                                        

Βγαλμένες από το ομορφότερο παραμύθι μοιάζουν οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

Μάλιστα, αποτελούν τρανή απόδειξη πως η γη είναι ένας τεράστιος παράδεισος, από' άκρη σ' άκρη.

Έπαιξαν μουσική με… την παγωμένη λίμνη Βαϊκάλη!

Μια ομάδα Ρώσων μουσικών μετέτρεψε την παγωμένη λίμνη Βαϊκάλη στη Ρωσία σε μουσικό όργανο! Η Βαϊκάλη βρίσκεται στη Σιβηρία και είναι η μεγαλύτερη κατ’ όγκο, η βαθύτερη και η παλαιότερη λίμνη στον κόσμο που ανήκει στην Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO από το 1996.

Θαλάσσια σπορ σε λίμνη, στην Ουρουγουάη! (Φωτογραφίες)

Στα πολυτραγουδισμένα γαλάζια νερά της λιμνοθάλασσας Γκαρθόν, που τη χωρίζει μια λωρίδα γης από τον Ατλαντικό Ωκεανό, ταξιδεύει τους αναγνώστες της η μεγάλη εφημερίδα του Μοντεβιδέο El OBSERVADOR και το κάνει όχι με αφορμή την περίφημη στρογγυλή της γέφυρα, αλλά για το γεγονός ότι, για περισσότερες από τρεις δεκ

Subscribe to λίμνη