Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, κατά το χρονικό διάστημα από 5.2.2021 έως 30.4.2021 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου,  θα πραγματοποιείται τμηματική κατάληψη του αριστερού και του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, ως εξής:

 

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη

Στο πλαίσιο των απαιτούμενων εργασιών ελέγχου των συστημάτων διαχείρισης κυκλοφορίας (TMS) σηράγγων και ανοικτής οδοποιίας, αρχής γενομένης από αύριο, στα τμήματα από Α/Κ Αράχθου έως Α/Κ Παναγιάς της Εγνατίας Οδού, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας για τρεις ημέρες,

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Εφετείο αύριο Πέμπτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Εφετείο Αθηνών αύριο Πέμπτη, όπου συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, αύριο Πέμπτη 22-10-2020, δεν θα επιτραπεί η στάση-στάθμευση και σταδιακά από την 05:00΄ ώρα, η κυκλοφορία οχημάτων, στις παρακάτω οδούς πέριξ του Εφετείου Αθηνών:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αύριο Τρίτη έξω από το Εφετείο Αθηνών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών θα πραγματοποιηθούν και αύριο (Τρίτη 13 Οκτωβρίου), σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η στάση - στάθμευση και σταδιακά από τις 5:00 το πρωί η κυκλοφορία οχημάτων, στις εξής οδούς:

- Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Εφετείο Αθηνών και την Παρασκευή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιμετρικά του εφετείου Αθηνών, θα ισχύσουν και αύριο Παρασκευή, εξαιτίας της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με την τροχαία από τις 6:00 το πρωί δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση και σταδιακά η κυκλοφορία οχημάτων,  στις παρακάτω οδούς:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται και σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών.

Ειδικότερα, δεν επιτρέπεται η στάση - στάθμευση και σταδιακά από τις 6:00 η κυκλοφορία οχημάτων, στις εξής οδούς:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Εφετείο Αθηνών και την Πέμπτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και αύριο Πέμπτη περιμετρικά του εφετείου Αθηνών. 

Ειδικότερα, δεν θα επιτραπεί η στάση-στάθμευση και σταδιακά από τις 6:00 το πρωί η κυκλοφορία οχημάτων, στις παρακάτω οδούς:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη στην Αθήνα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εφετείο Αθηνών θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη, από τις 6:00 π.μ., εξαιτίας των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της διεξαγωγής Thessaloniki Helexpo Forum και της άφιξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη.

Προσοχή οδηγοί – Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου – Πατρών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 4 Μαρτίου και μεθαύριο Πέμπτη 5 Μαρτίου, στους κόμβους Καλαβρύτων και Δερβενίου, του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών, που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων της «Ολυμπίας» οδού.

Λ. Μεσογείων: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Ποια τμήματα κλείνουν

Σήμερα Κυριακή, από τις 6.00 έως τις 18.00, λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα πραγματοποιηθούν στη Λεωφόρο Μεσογείων κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.  

 Ειδικότερα, οι ρυθμίσεις θα ισχύουν στα εξής οδικά τμήματα:  

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις φορτηγών ενόψει της κακοκαιρίας

Προηγούμενη απόφαση απαγόρευσης της κίνησης των φορτηγών άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου στους αυτοκινητόδρομους και το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας, ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την χώρα, τροποποιεί με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. 

Έτσι, και βάσει των νεώτερων στοιχείων η ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώνει ότι:

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του 6ου Santa Run

Σήμερα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «6 SANTA RUN ATHENS», από τις 8 το πρωί μέχρι την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.

Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα αφορά τις παρακάτω οδούς:

Subscribe to κυκλοφοριακές ρυθμίσεις