Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ξεκίνησε και η δεύτερη δίκη του Κώστα Πάσσαρη

Με τον Κώστα Πάσσαρη να αποδέχεται, δια του συνηγόρου του, τις τέσσερις ανθρωποκτονίες που του αποδίδονται στην δίκη που αφορά την αιματηρή απόδραση του από το Γενικό Κρατικό και μετέπειτα πράξεις του ,ως δραπέτη, το 2001, ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Ξεκίνησε η δίκη του Κ. Πάσσαρη - Απών και στο εφετείο ο διαβόητος κακοποιός

Ο δικηγόρος του Κώστα Πάσσαρη εξέφρασε την επιθυμία του εντολέα του να έρθει να δικαστεί στην Ελλάδα, αναφέροντας ο Κώστας Πάσσαρης συνομολογεί όσα έχει διαπράξει και ζητεί συγγνώμη, ενώ υπάρχουν και πράξεις που αρνείται.

Απορρίφθηκε το αίτημα του Πάσσαρη να δικαστεί στην Ελλάδα

Απορρίφθηκε το αίτημα του Κώστα Πάσσαρη να έρθει να δικαστεί αυτοπροσώπως στις 2 Δεκεμβρίου 2019 στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τέσσερις ανθρωποκτονίες, δεκαεπτά απόπειρες και άλλα αδικήματα, για τα οποία κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που του επέβαλε τέσσερις φορές ισόβια και 166 χρόνια κάθειρξη.

Κ. Πάσαρης: Αίτημα των Αρχών της Ρουμανίας να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στην Ελλάδα

Η ελληνική δικαιοσύνη έχει στα χέρια της αίτημα από της Αρχές της Ρουμανίας να μεταφερθεί στην Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του ο διαβόητος Κώστας Πάσσαρης.

Κώστας Πάσσαρης: Θελω να δικαστώ και να εκτίσω την ποινή μου στην Ελλάδα

Ο Κώστας Πάσσαρης που κρατείται σε φυλακες της Ρουμανίας, και ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίες, αρπαγή και ληστείες, θα δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο. «Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Ο Κώστας Πάσσαρης θέλει να γίνει μοναχός στο Άγιον Όρος (Εικόνες)

Ο κακοποιός εμφανίζεται να έχει μετανιώσει για το παρελθόν του

Έτοιμος να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό φέρεται να είναι ο Κώστας Πάσσαρης.

Ο διαβόητος κακοποιός που το 2000 σκότωσε αστυνομικούς κατά την μεταγωγή του σε νοσοκομείο, δηλώνει αποφασισμένος να φορέσει ράσα.

Subscribe to Κώστας Πάσσαρης